Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤο πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο θα δημιουργηθεί στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο θα δημιουργηθεί στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Στην Ελούντα θα δημιουργηθεί το πρώτο «υπαίθριο γυμναστήριο», όπως  εισηγήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης κατόπιν συνεννόησης με το Δήμαρχο Αντ. Ζερβό.

Θα γίνει προμήθεια οργάνων (και για ΑμΕΑ) για το γυμναστήριο της Ελούντας, το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στον Ιούνιο «πιλοτικά» για τα υπόλοιπα πέντε που θα γίνουν στον Αγιο Νικόλαο (πλαζ ΕΟΤ), στη Νεάπολη,  στο Σίσι, στην Κριτσά, στο Καλό Χωριό.

Το κόστος κάθε τέτοιου υπαίθριου γυμναστηρίου, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ υπολογίζεται σε 15.000 ευρώ περίπου όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ.

Το ενδιαφέρον των δημοτών είναι έντονο, από τότε που το πληροφορήθηκαν μέσα από το σχετικό ρεπορτάζ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, γι’ αυτό και το μέλος του Δ.Σ. Στέργιος Ατσαλάκης ζήτησε παράλληλα με της Ελούντας να δημιουργηθεί το αντίστοιχο και στον Άγιο Νικόλαο.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε τους νέους να διοικήσουν, να μας δώσουν τις ιδέες τους γιατί η γενιά μου η γενιά του Πολυτεχνείου τοχει παρακάνει με τις καρέκλες. Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ. Κο ΡΑΦΑΗΛΑΚΗ για τις ιδέες του

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα