Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικά«Ανεβάζει στροφές» το εμβολιαστικό πρόγραμμα και στην Κρήτη, στο Λασίθι έχει εμβολιαστεί...

«Ανεβάζει στροφές» το εμβολιαστικό πρόγραμμα και στην Κρήτη, στο Λασίθι έχει εμβολιαστεί το 27% του τοπικού πληθυσμού

Από

Ημερομηνία

«Ανεβάζει στροφές» το εμβολιαστικό πρόγραμμα και στην Κρήτη. Στο Λασίθι, έχει εμβολιαστεί το 27% του τοπικού πληθυσμού με 20.059 πολίτες να έχουν εμβολιαστεί πλήρως και 29.944 με μία δόση του εμβολίου.

Στον Άγιο Νικόλαο, από αύριο προστίθεται νέα εμβολιαστική γραμμή στο Νοσοκομείο, η οποία θα εμβολιάζει με το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου θα λειτουργούν δυο εμβολιαστικές γραμμές με τα εμβόλια των Pfizer και του Johnson & Johnson και μια ακόμη για το εμβόλιο της AstraZeneca στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) του Αγίου Νικολάου.

Το ενδιαφέρον για εμβολιασμό είναι πολύ μεγάλο και στην ηλικιακή ομάδα των 45- 49 ετών όπως και στις ομάδες 40-44 και 30-39 ετών και η αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών αναμένεται επισπεύσει σημαντικά τον χρόνο κλεισίματος των ραντεβού.

Στα Χανιά, το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών έφτασε το 21% με πάνω από έναν στου πέντε πολίτες να έχουν εμβολιαστεί πλήρως (33.667). Παράλληλα, 49.223 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Στα Χανιά, από αύριο προστίθεται νέα εμβολιαστική γραμμή στο Νοσοκομείο Χανίων, η οποία θα εμβολιάζει με το εμβόλιο της Johnson & Johnson. Συνολικά, στο Νοσοκομείο Χανίων πρόκειται να λειτουργούν τέσσερις εμβολιαστικές γραμμές με τα εμβόλια των Pfizer και Johnson & Johnson. Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα “Χανιώτικα Νέα”, από αύριο ανοίγει τις πόρτες του και το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο του Ναυστάθμου Κρήτης με πέντε εμβολιαστικές γραμμές.

Στο Ρέθυμνο, το ποσοστό του πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί φτάνει το 19,64% με 16.815 πολίτες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και 23.909 πολίτες να έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου.

Στο Ηράκλειο, 17,24% είναι το ποσοστό του πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί με 52.675 εμβολιασμένους πολίτες και 74.662 να έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση
του εμβολίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα