Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕπεισόδιο στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με γιατρό και αστυνομικό

Επεισόδιο στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με γιατρό και αστυνομικό

Από

Ημερομηνία

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήλθαν στο νοσοκομείο γιατρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και αστυνομικός ο οποίος επίσης ήταν εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι συνόδευαν άτομο νεαρής ηλικίας που είχε τραυματιστεί και απαιτούσαν να εισέλθουν όλοι στο Νοσοκομειο παρά την πρόβλεψη του πρωτοκόλλου για τον Covid 19 που επιτρέπει μόνο έναν σύνοδο. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα δυο πρόσωπα θέλησαν να επιβάλλουν την βούλησης τους προσπερνώντας τον κανονισμό κατά τον έλεγχο που υπάρχει στην είσοδο, με αποτέλεσμα να κληθεί περιπολικό  να παρέμβει αφού δημιουργήθηκε επεισόδιο δεδομένου ότι τα δυο πρόσωπα  είχαν εριστική συμπεριφορά και απαιτούσαν να παραβιαστεί ο κανονισμός!

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας ενώ στο νοσοκομειο έσπευσαν υπηρεσιακά στελέχη με θέσεις ευθύνης στο ίδρυμα προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα αφού υπήρξε ένταση και μεγάλη αναστάτωση στο προσωπικό που έγινε θεατής σε ένα θέατρο του παραλόγου, όπου εκείνοι που έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη να προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον ήθελαν να επιβάλλουν τη βούλησης τους στην προσωπική τους υπόθεση αψηφώντας τους κανόνες ασφάλειας.

Μια ώρα αργότερα η αστυνομία παρέμεινε στο χώρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να σταματήσει η αντιπαράθεση.

Τα γεγονότα γεννούν εύλογα ερωτηματικά για την συμπεριφορά ανθρώπων που έχουν υπεύθυνες θέσεις και οφείλουν να τηρούν τους κανόνες ειδικά σε περίοδο πανδημίας.

Πρόσφατα άρθρα