ΑρχικήΚρήτηΗράκλειο50.000 μάσκες μιας χρήσης από την οικογένεια Σκορδαλάκη δωρεά στην Περιφέρεια Κρήτης

50.000 μάσκες μιας χρήσης από την οικογένεια Σκορδαλάκη δωρεά στην Περιφέρεια Κρήτης

Από

Ημερομηνία

 Η εταιρεία «CRETEOTEL EQUIP Πολυεισαγωγική Κρήτης A.E.», που εδρεύει στο Ηράκλειο, προχώρησε στην πραγματοποίηση σημαντικής δωρεάς 50.000 προστατευτικών μασκών στην Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου να διατεθούν σε φορείς και υπηρεσίες με αυξημένες ανάγκες υγειονομικής προστασίας, όπως κοινωνικές υπηρεσίες, σχολικά ιδρύματα, δομές κοινωνικής φροντίδας κλπ.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την οικογένεια Σκορδαλάκη και την εταιρεία «CRETEOTEL EQUIP Α.Ε.» για την ιδιαίτερα αξιόλογη πρωτοβουλία-ευαισθητοποίησή της και τόνισε ότι πρόκειται για μια πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που θα συνδράμει στην περαιτέρω υγειονομική θωράκιση του νησιού μας και στην ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων σε ευαίσθητους τομείς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Ν. Βαμβακάς, ευχαρίστησε επίσης από την πλευρά του την εταιρεία αναφέροντας ότι: «Σ’ αυτή τη μάχη που δίνουμε όλοι και όλες τον τελευταίο χρόνο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και την ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς στηρίζουν με έμπρακτο και ουσιαστικό τρόπο αυτή την κοινή μας προσπάθεια».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα