Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Δεν υφίσταται θέμα»-Απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υφίσταται θέμα»-Απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Από

Ημερομηνία

Απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Σε απάντηση του δημοσιεύματος της εφημερίδας σας στις 9-6-2021 «Εκκωφαντική Σιωπή για την κατάργηση του Διαλυνάκειου», καθιστούμε σαφές ότι προσωπικές απόψεις μελών του Δ.Σ. του Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ-Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ¨ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ¨  για το  Σύστημα Υγείας, εκφράζουν τους ίδιους.

Προκαλεί έκπληξη το δημοσίευμα για ένα θέμα το οποίο δεν υφίσταται.

Απεναντίας, σε πρόσφατη επίσκεψη στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ¨ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ¨, της Διοικήτριας της 7ης Υ.Πε. Κρήτης κ. Μπορμπουδάκη και του Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων  Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ-Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως ¨ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ¨ κ. Ανδρεαδάκη, δόθηκε ρητή διαβεβαίωση προς τους εργαζόμενους και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία, για την πλήρη υποστήριξη και ενδυνάμωση της λειτουργίας του Διαλυνάκειου.

Διορίστηκε ήδη μόνιμος ιατρός ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας και παράλληλα βρίσκεται σε τελικό στάδιο ο διορισμός τριών μονίμων ιατρών ειδικότητας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής και ενός μόνιμου Ακτινολόγου, ενώ προωθείται ταυτόχρονα η ολοκλήρωση του Κέντρου Αποκατάστασης και η κατά το δυνατόν επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής.

Ευχαριστήσαμε το προσωπικό του Γ.Ν.-Κ.Υ.Νεαπόλεως ¨ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ¨ και ιδίως το ιατρικό προσωπικό, για το πολυεπίπεδο έργο το οποίο επιτελείται (πρωτοβάθμια περίθαλψη, εξυπηρέτηση ιατρείου φυλακών, περιφερειακά ιατρεία, εμβολιαστικό κέντρο, ιατρείο Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων, συνδρομή στην εφημεριακή κάλυψη του ΤΕΠ του ΓΝΑΝ και λειτουργία ΤΟΜΥ Λασιθίου).

Ο Διοικητής

Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης

Πρόσφατα άρθρα