Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΣυμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην ψηφιακή Διαδραστική έκθεση τροφίμων-ποτών  FOOD EXPO Digital

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην ψηφιακή Διαδραστική έκθεση τροφίμων-ποτών  FOOD EXPO Digital

Από

Ημερομηνία

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην ψηφιακή έκθεση «FOOD EXPO Digital», η οποία  διεξήχθη από 14 έως 18 Ιουνίου 2021. Η Digital FOOD EXPO αποτελεί  τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 75.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Πραγματοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας προσφέροντας τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες για κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί και έφερε σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της με περισσότερους από 30.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές, οι οποίοι μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ψηφιακής έκθεσης πραγματοποίησαν για πέντε ημέρες b2b meeting με τους εκθέτες μέσω video call ή online chat.. Παράλληλα, μέσα από τη digital πλατφόρμα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαία brands του κλάδου τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Περιφέρεια Κρήτης παρά τους περιορισμούς που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας, επιχειρεί στην τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των παραγωγών, στην ανάδειξη των ποιοτικών και μοναδικών προϊόντων τους όπως επίσης στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.

Πρόσφατα άρθρα