Αρχική_Τοπικά νέαΠεριφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Κρήτης στην "Α": Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά σε...

Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Κρήτης στην “Α”: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά σε Πρίνα, Μεσελέρους – Θα επιχειρούμε όλο το βράδυ με δυνάμεις απ’ όλη την Κρήτη, γενική επιφυλακή σε όλο το νησί

Από

Ημερομηνία

Ανεξέλεγκτη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Πέμπτης, κοντά στο χωριό Πρίνα και τους Μεσελέρους, στα όρια των δήμων Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου, όπως δήλωσε προ ολίγου στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης Δημοσθένης Μπουντουράκης.

Στην μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση του πύρινου μετώπου συμμετέχουν πυροσβεστικές δυνάμεις από όλη την Κρήτη,

Σύμφωνα με τον Διοικητή, το σύνολο των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Κρήτης έχει τεθεί σε γενική επιφυλακή, με την προσπάθεια των πυροσβεστών να καθίσταται πιο δύσκολη λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. “Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με τις από στεριά δυνάμεις αφού το βράδυ δεν μπορούν να επιχειρήσουν εναέρια μέσα”, τόνισε ο κ. Μπουντουράκης.

Ήδη, προσθέτει, έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, η ΕΛ.ΑΣ., η Πολιτική Προστασία, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι, “ώστε εάν απειληθεί ενδεχομένως κάποιος οικισμός να συνυπάρξουμε και να επιχειρήσουμε μαζί”.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα