ΑρχικήΑθλητισμόςΕπιστρέφει στις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ ο ΑΟ Ελούντας

Επιστρέφει στις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ ο ΑΟ Ελούντας

Από

Ημερομηνία

Σαν να μην έλειψε ποτέ από το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο ο ΑΟ Ελούντας, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να συμμετάσχει κανονικά στις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Στην ουσία άλλωστε δεν έλειψε ποτέ, καθώς την περσινή σεζόν που δεν δήλωσε συμμετοχή σε κάποιο από τα πρωταθλήματα, αυτά θεωρούνται ως μη γεννώμενα από τη στιγμή που ματαιώθηκαν λόγω κορονοϊού και στη σεζόν 2020-2021 μπήκε παύλα, χωρίς πρωταθλητές, ανόδους και υποβιβασμούς. Έτσι η ομάδα της Ελούντας όχι μόνο δεν έχασε κάτι από αυτή την κίνηση η οποία είχε προαποφασιστεί, να κάνει παύση μιας χρονιάς, αλλά αντίθετα μπορεί να θεωρηθεί και η κερδισμένη από όλες, μιας και δεν μπήκε πέρυσι τέτοια εποχή σε διαδικασία «τρεξίματος» προετοιμασίας με όσα συνεπάγεται αυτό, για μια σεζόν που διακόπηκε πριν καλά, καλά ξεκινήσει.

Οι Ελουντιανοί, όπως εξ αρχής είχαν σχεδιάσει, προετοιμάζονται να πάρουν μέρος τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα το οποίο θα έχουν το δικαίωμα σύμφωνα με την εισήγηση της ΕΠΣΛ και της ΕΠΟ, καθώς ναι μεν μπορεί να μην δήλωσαν συμμετοχή πέρυσι και έτσι πιθανότατα θα βρεθούν στην χαμηλότερη κατηγορία (Β’), όμως όπως προαναφέραμε η σεζόν αυτή θεωρείται… χαμένη και ίσως να μη ληφθεί υπόψη και να έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ακόμη και στο Α’.

Αυτό μικρή σημασία έχει και λίγο απασχολεί τους «κυανοκίτρινους», καθώς αυτό που θέλουν είναι η ομάδα να συνεχίσει τη δράση της και τα παιδιά που έχει στις ακαδημίες της και πλέον είναι σε θέση να κάνουν το επόμενο βήμα και να περάσουν στο τοπικό πρωτάθλημα. Στόχος είναι μαζί με κάποιους έμπειρους παίκτες που και στο παρελθόν έχουν υπάρξει μέλη της ομάδας, να βοηθηθούν κυρίως για την εξέλιξη τους και παράλληλα να βοηθήσουν την ομάδα για μια καλή πορεία, είτε στη Β’, είτε στην Α’ κατηγορία.

Στη δοκιμασμένη λύση Τσιρκίνη

Ο άνθρωπος στον οποίο στρέφονται για τη δημιουργία της νέας ομάδας, όπως όλα δείχνουν είναι ο Ιορδάνης Τσιρκίνης. Άλλωστε οι δύο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει μεταξύ τους εξαιρετική συνεργασία, καθώς θυμίζουμε ότι ο έμπειρος πλέον τεχνικός οδήγησε πριν δύο σεζόν την ομάδα με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Παράλληλα, ποτέ δεν σταμάτησε από την ακαδημία του σωματείου, ακόμη και όταν πέρυσι ανέλαβε την ΑΕ Νεάπολης να την οδηγήσει στην Γ’ εθνική σε μια καλή εμπειρία. Το ότι κράτησε τη σχέση του με τον ΑΟ Ελούντας και ιδιαίτερα μα την ακαδημία του, σημαίνει πως ξέρει καλά την ομάδα την οποία θα κληθεί να δημιουργήσει και τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον βασικό της κορμό, μαζί με τις όποιες προσθήκες γίνουν. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν υπάρξει και απομένει η οριστικοποίηση της συμφωνίας.

«Αγκάθι» το γηπεδικό

Οι άνθρωποι της ομάδας της Ελούντας ήδη έχουν αρχίσει τις επαφές τους και με ποδοσφαιριστές, όμως όσοι και στο παρελθόν αγωνίστηκαν με τα «κυανοκίτρινα», εμφανίζονται ιδιαίτερα αρνητικοί φοβούμενοι για τραυματισμό και ο λόγος είναι η ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση που εξακολουθεί να βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος, που μόνο χλοοτάπητα δεν θυμίζει για όσους τον χρησιμοποιούν.

Οι Ελουντιανοί ακόμη περιμένουν την αντικατάσταση του η οποία έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, κοντεύοντας να κλείσει πλέον εικοσαετία ο συγκεκριμένος τάπητας, με την κωλυσιεργία που παρουσιάζει το συγκεκριμένο θέμα να τους προβληματίζει, έχοντας φτάσει σε σημείο να μην υπάρχει πλέον άλλη υπομονή.

Πρόσφατα άρθρα