Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠεριφερειακά ιατρεία σε Κριτσά, Ελούντα

Περιφερειακά ιατρεία σε Κριτσά, Ελούντα

Από

Ημερομηνία

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εγκρίθηκαν η αγορά ακινήτου για την δημιουργία σύγχρονου Περιφερειακού Ιατρείου στην Κριτσά και το πρακτικό εκτίμησης καταμέτρησης ακινήτου για το Περιφερειακό Ιατρείο στην Κοινότητα Ελούντας.

Το ακίνητο στην Κριτσά βρίσκεται στον δρόμο προς τον Άγιο Παντελεήμονα και στην Ελούντα, στην περιοχή Λούκα, νότια της πλατείας.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας αναφορικά με την παραχώρηση μιας αίθουσας διδασκαλίας του ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου στο Προξενείο της Δημοκρατίας της Σερβίας, για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συμπληρωματικό Σέρβικο Σχολείο».

Όπως και η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για τον καθορισμό ημερήσιου τέλους λαϊκών αγορών Δήμου Αγίου Νικολάου (σ.σ. είχε περάσει η πρόταση του Δημάρχου να παραμείνει η τιμή στα σημερινά επίπεδα, μέχρι να διαμορφωθεί ο χώρος και να γίνει η μεταφορά της λαϊκής του Αγίου Νικολάου και να γίνει έπειτα συζήτηση ανά θέση).

Πέρασε επίσης η πρόταση του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για την διάθεση θέσεων Μαθητείας στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑΛ.

Τέλος, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία – μειοψηφούντος του Γ. Φιλιππάκη – η υπογραφή της Χάρτας οικολογικής συνείδησης. Αυτό αφορά ουσιαστικά σε ομάδα από Αμερική και Καναδά που επιθυμεί να πραγματοποιήσει κάποιες δράσεις για την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα