Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣτα επίπεδα του 2019 κινούνται οι παραλίες της ΔΑΕΑΝ

Στα επίπεδα του 2019 κινούνται οι παραλίες της ΔΑΕΑΝ

Από

Ημερομηνία

Στα επίπεδα της τουριστικής περιόδου του 2019 είναι από τις 20 Ιουλίου και μέχρι σήμερα η τρέχουσα τουριστική περίοδος, σύμφωνα με τα συγκριτικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία (ΔΑΕΑΝ).

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχ. Φαρσάρης σχολιάζοντας την εξέλιξη στις εισπράξεις που κάνει η εταιρεία στις παραλίες τις οποίες διαχειρίζεται.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ στο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας εγκρίθηκε, μετά από σχετική προκήρυξη, η συμπληρωματική πρόσληψη τριών εργαζομένων δίμηνης απασχόλησης, που θα διατεθούν στη λειτουργία των παραλιών που διαχειρίζεται η δημοτική εταιρεία. Οι τρεις αυτές θέσεις δεν είχαν καλυφθεί με την πρώτη προκήρυξη, που προέβλεπε συνολικά την πρόσληψη 17 ατόμων με δίμηνη σύμβαση, εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ – λύση στην οποία υποχρεώθηκε να προχωρήσει η ΔΑΕΑΝ, μιας και η μεγάλη καθυστέρηση έγκρισης των 8μηνιτών θα της στερούσε τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες στις τρεις μεγάλες παραλίες που διαχειρίζεται και αποκομίζει σημαντικά έσοδα.

 

Πρόσφατα άρθρα