Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΞαφνική απόφαση της Celestyal Cruises - Τέλος Αυγούστου σταματούν τα δρομολόγια στον...

Ξαφνική απόφαση της Celestyal Cruises – Τέλος Αυγούστου σταματούν τα δρομολόγια στον Αγ. Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Η ανακοίνωση της Celestyal Cruises ήταν ξαφνική και σίγουρα δεν την αναμέναμε. Τα δυο πλοία της, το Celestyal Crystal και το Celestyal Olympia, θα ολοκληρώσουν τα δρομολόγιά τους στον Άγιο Νικόλαο μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Παρά την ασφαλή και επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο μέχρι σήμερα, η εξέλιξη της πανδημίας, οι συνεχείς ταξιδιωτικοί περιορισμοί και το κλείσιμο των δημοφιλών προορισμών όπως, η Τουρκία και το Ισραήλ, καθιστούν πολύ δύσκολη την εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων της Ναυτιλιακής Εταιρείας Celestyal Cruises.

Λόγω αυτών των γεγονότων, και σε συνδυασμό με την προτίμηση των ταξιδιωτών να κάνουν κράτηση εκ νέου για το 2022, αντί να πλέουν στις κρουαζιέρες νωρίς το φθινόπωρο/χειμώνα, η Celestyal Cruises κατέληξε στην απόφαση να συντομεύσει τη λειτουργική σεζόν της μέχρι τέλους του μηνός Αυγούστου 2021 και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο της στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου μετά το πέρας του Αυγούστου. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας και λυπούμαστε βαθιά για κάθε απογοήτευση, που μπορεί να προκλήθηκε από αυτήν την απόφαση».

 

Στις 12 Μαρτίου του 2022 πάλι!

Επικοινωνήσαμε με τον ναυτικό πράκτορα Κώστα Κατσαβούνη και του ζητήσαμε να μας σχολιάσει την ανακοίνωση της Celestyal Cruises:

«Από το Σεπτέμβριο και μετά οι κρατήσεις δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμο να ολοκληρωθεί το φετινό πρόγραμμα το τέλος του Αυγούστου, ώστε να μειωθούν και τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας. Ευελπιστούμε ότι θα ξεκινήσουμε δυναμικά το 2022, με πρώτο προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 12 Μαρτίου 2022».

Κατόπιν αυτού, μέχρι τέλος του Αυγούστου, αναμένουμε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, το Celestyal Crystal στις 6, 13, 20, 27 Αυγούστου και το  Celestyal Olympia στις 8, 15, 22 και 29 Αυγούστου.

Η Celestyal ανακοίνωσε μια εκπληκτική προσφορά για κρατήσεις και ταξίδια μέχρι τις 23 Αυγούστου: «56% έκπτωση για τις καλοκαιρινές σου διακοπές! Κάνε την κράτησή σας τώρα στο https://bit.ly/CelestyalLastMinuteDealsGr»

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

Πρόσφατα άρθρα