ΑρχικήVideoΗ άφιξη του Paros Jet από τη Σαντορίνη (βίντεο) - Κάθε Τετάρτη...

Η άφιξη του Paros Jet από τη Σαντορίνη (βίντεο) – Κάθε Τετάρτη θα κάνει τη διαδρομή Σητεία-Άγιος Νικόλαος-Σαντορίνη

Από

Ημερομηνία

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Αυγούστου επανήλθε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου το επιβατικό Paros Jet. Ήταν το πρώτο προγραμματισμένο δρομολόγιό του στη γραμμή Σητεία, Άγιος Νικόλαος, Σαντορίνη και επιστροφή.

Το ταχύπλοο επιβατικό σκάφος κάθε Τετάρτη θα εκτελεί το δρομολόγιο Σητεία – Άγιος Νικόλαος – Σαντορίνη – Άγιος Νικόλαος – Σητεία. Η διάρκεια του ταξιδιού από Σητεία μέχρι τον Άγιο Νικόλαο είναι περίπου 50 λεπτά και για Σαντορίνη μόλις 2 ώρες και 45 λεπτά.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

Ευχαριστίες

Με αφορμή την δρομολόγηση ταχύπλοου σκάφους, που την φετινή τουριστική περίοδο θα εκτελεί το δρομολόγιο Σητεία – Άγιος Νικόλαος – Σαντορίνη – Άγιος Νικόλαος – Σητεία, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση :

Μετά από αίτημα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας για την σύνδεση του λιμένα Αγίου Νικολάου με την Σαντορίνη και τα Κυκλαδονήσια, το Paros Jet, θα εκτελεί το δρομολόγιο Σητεία – Άγιος Νικόλαος – Σαντορίνη – Άγιος Νικόλαος – Σητεία, πιλοτικά για την φετινή τουριστική περίοδο, ώστε να καταστεί δυνατό να μονιμοποιηθεί μια τέτοια γραμμή από την επόμενη τουριστική περίοδο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Βουλευτή Λασιθίου και Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, για την αμεσότητα ανταπόκρισης στο αίτημα μας”.

Πρόσφατα άρθρα