ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΣυνελήφθη μητέρα στο Βενιζέλειο που δεν άφηνε τους γιατρούς να προβούν στις...

Συνελήφθη μητέρα στο Βενιζέλειο που δεν άφηνε τους γιατρούς να προβούν στις απαραίτητες ιατρικές πράξεις στο 15χρονο παιδί της

Από

Ημερομηνία

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Μια μητέρα, 43 ετών, από τα Χανιά συνελήφθη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εμπόδιζε τους γιατρούς να προβούν στις απαραίτητες ιατρικές πράξεις στο 15χρονο παιδί της.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μεταφερθεί από τα Χανιά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να εισαχθεί στην παιδιατρική κλινική.

Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα ότι είναι απαραίτητο να τραβήξουν με ένεση υγρό από την καρδιά του, εκείνη αρνήθηκε. Οι γιατροί προσπάθησαν να της εξηγήσουν ότι η υγεία του παιδιού είναι επιβαρυμένη και η συγκεκριμένη ιατρική πράξη ήταν αναγκαία. Της ζήτησαν να συνεργαστεί, διαφορετικά, όπως της είπαν, θα έπρεπε να ενημερώσουν την αστυνομία.

Ούτε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος ήταν σύμφωνος, δεν μπορούσε να τη μεταπείσει.  Η 43χρονη επέμενε, με αποτέλεσμα οι γιατροί να ειδοποιήσουν τελικά την αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψή της.

Η γυναίκα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εντός της ημέρας.

Πρόσφατα άρθρα