ΑρχικήΑθλητισμόςΚολύμβηση-ΥδατοσφαίρισηΣτη «μάχη» της Γ’ εθνικής πόλο ο ΝΟΑΝ

Στη «μάχη» της Γ’ εθνικής πόλο ο ΝΟΑΝ

Από

Ημερομηνία

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΑΝ επιστρέφει στη δράση και στις επίσημες διοργανώσεις της ΚΟΕ για το πρωτάθλημα Γ’ εθνικής στην ολοκλήρωση της περιόδου 2020/2021 στο χώρο του ελληνικού πόλο, το οποίο διεξάγεται το σαββατοκύριακο σε πέντε ομίλους, στους οποίους έχουν χωριστεί οι δεκαοκτώ ομάδες της κατηγορίας.
Η ομάδα του Αγίου Νικολάου μετά τον απρόσμενο υποβιβασμό της πριν δύο σεζόν από την Β’ εθνική, έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και την επιστροφή σε μια κατηγορία όπου παραδοσιακά ανήκει, θέλοντας το πέρασμα της από την Γ’ εθνική να είναι και πάλι σύντομο, καθώς η δυναμική και η ιστορίας της, είναι για υψηλότερο επίπεδο.
Η προσπάθεια για την ομάδα του Αγίου Νικολάου ξεκινάει το μεσημέρι στις 14.30 στο κολυμβητήριο του Φαλήρου, απέναντι στον ΑΟ Καστέλας και το ξεκίνημα είναι σημαντικό από κάθε άποψη.
Η συνέχεια βρίσκει τον ΝΟΑΝ να συνεχίζει την προσπάθεια του το βράδυ στις 20.00 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, κόντρα στον ΚΟ Πεντέλης.
Για τους Αγιονικολιώτες οι υποχρεώσεις τους στην Α’ φάση θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το πρωί στις 9.00 και πάλι στην Ηλιούπολη απέναντι στον ΥΣ Ρόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου
Κολυμβητήριο Φαλήρου
1η αγωνιστική
Σάββατο
13:00 ΥΣ Ρόδου-ΚΟ Πεντέλης
14:30 ΝΟΑΝ-ΑΟ Καστέλας

Κολυμβητήριο Ηλιούπολης
2η αγωνιστική
Σάββατο
20:00 ΝΟΑΝ-ΚΟ Πεντέλης
21:30 ΥΣ Ρόδου-ΑΟ Καστέλας

3η αγωνιστική
Κυριακή
09:00 ΥΣ Ρόδου-ΝΟΑΝ
10:30 ΑΟ Καστέλας-ΚΟ Πεντέλης

Οι άλλοι όμιλοι
Όμιλος Χαλκίδας: ΝΟ Χαλκίδας, ΝΟ Αλιβερίου, ΚΟ Καρδίτσας, ΑΝΟ Αργυρούπολης.
Όμιλος Ιτέας: ΝΟ Ιτέας, ΝΟ Μεσολογγίου, Νίκη Βόλου.
Όμιλος Πάτρας: Νηρέας Πάτρας, ΟΠΑΘΑ, ΝΟ Πρέβεζας, Άργης Καλαμάτας.
Όμιλος Αλεξανδρούπολης: Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΝΟ Καβάλας, ΣΑΠΚ Νεάπολης.
-Οι δύο πρώτες Ομάδες των 5 Ομίλων της Α’ Φάσης θα προκριθούν στην επόμενη και τελική φάση (1-3/10), όπου θα σχηματίσουν δυο (2) νέοι όμιλοι των πέντε (5) ομάδων μετά από κλήρωση με βάση τη θέση κατάταξης από την Α΄ φάση.

Πρόσφατα άρθρα