Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου
Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο promo video
Ο Άγιος Νικόλαος έτοιμος για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας -συνέντευξη τύπου (βίντεο)
Την αποκατάσταση φθορών στην Παθολογική κλινική του ΓΝΑΝ κάλυψε ο Π. Σπανός – «Ευχαριστώ» από τη Διοίκηση
Ξεκινά η προημιτελική φάση στο κύπελλο Λασιθίου
Άνοιξε χθες τις πόρτες του το ανακαινισμένο «Minos Beach Art Hotel»
Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας
Η Easyjet αναστέλλει τις πτήσεις προς και από Τελ Αβίβ έως 21 Απριλίου
Συζήτηση για αθλητικές εγκαταστάσεις και διοργανώσεις

Αγώνας καρτ στην Πάτρα: Ωρες αγωνίας για τον 6χρονο – Σοκάρουν οι εικόνες από τη στιγμή του ατυχήματος

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του 6χρονου Φώτη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομειου της Πάτρας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το μεσημέρι της Κυριακής όταν έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην οδό Μαιζώνος ένα όχημα κάρτ, από αυτά που συμμετείχαν στο pick της Πάτρας.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του» δήλωσε στο thebest ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Το thebest.gr μίλησε με τον πατέρα του 6χρονου έξω από τη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων, όπου βρίσκεται ο 6χρονος Φώτης. “Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα” μας είπε. “Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το κάρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε”, συμπληρώνει. Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι γιατροί του είπαν πως η αξονική/μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφαλάκι του, κάτι που εκτιμάται θετικά. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Συγκλονιτικό είναι το βίντεο που δημοσίευσε η Δημόσια Τηλεόραση από τη στιγμή του ατυχήματος. Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οδηγός του καρτ χάνει τον έλεγχο του οχήματος. Μπαίνει μπροστά στο μονοθέσιο που βρίσκεται δίπλα του. Τα δύο καρτ ακουμπούν ρόδα με ρόδα και στη συνέχεια το ένα προσκρούει στα κιγκλιδώματα και σχεδόν πετάει…
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist