ΑρχικήVideoΕπίδειξη ποδηλάτου και ποδηλατοβόλτα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στον Αγ....

Επίδειξη ποδηλάτου και ποδηλατοβόλτα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στον Αγ. Νικόλαο (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου), ο Δήμος Αγίου Νικολάου διοργάνωσε εκδηλώσεις ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης, με τη συνεργασία ΠΑΟΔΑΝ, ΔΑΕΑΝ και των δύο Ποδηλατικών Ομίλων, του Αγίου Νικολάου και της Νεάπολης. Κεντρικό μήνυμα της Εβδομάδας Κινητικότητας είναι η χρήση φιλικών στο περιβάλλον μεταφορικών μέσων, επιτυγχάνοντας έτσι την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της υγείας μας.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου διοργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου (6 μ.μ. έως 8 μ.μ.) εκδήλωση στη λίμνη η οποία περιελάμβανε επίδειξη ποδηλάτου με εκμάθηση αλλά και μαθήματα συντήρησης ποδηλάτου. Ακολούθησε ποδηλατοβόλτα μέσα στην πόλη, στην οποία συμμετείχαν μέλη του Ομίλου αλλά και άλλοι πολίτες με τα ποδήλατά τους.

Ο προπονητής του Ποδηλατικού Ομίλου Αγίου Νικολάου, πρωταθλητής Ελλάδας Χάρης Καστραντάς μας δήλωσε: «Μαζευτήκαμε απόψε εδώ λόγω της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας κινητικότητας, για να κάνουμε μια όμορφη παρουσία του ποδηλάτου στην πόλη μας. Καλό είναι να ξεκινήσουμε να κινούμαστε με πιο ευρωπαϊκά μοντέλα, βάζοντας το ποδήλατο στη ζωή μας και γενικά όλους τους τρόπους των εναλλακτικών μετακινήσεων…”
♦ Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου
ΛΕΩΝ.Κ.

Πρόσφατα άρθρα