ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 29-3-2024
Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ

Σήμερα δικάζεται η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια που είχε «ταμπουρωθεί» μέσα στο ΚΑΠΗ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου δικάζεται σήμερα η υπόθεση της ανεμβολίαστης φυσικοθεραπεύτριας στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, η οποία συνελήφθη μαζί με τον σύζυγο της μετά τη μήνυση που κατατέθηκε από τη δημοτική αρχή σε βάρος της.

Ο Εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και απείθεια ενώ σε βάρος του συζύγου της ασκήθηκε επίσης ποινική δίωξη για απείθεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η φυσικοθεραπεύτρια αντιδρούσε στην αναστολή εργασίας που είχε τεθεί, στο πλαίσιο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών κατά της Covid-19 και πήγαινε κανονικά στην δουλειά της παρά το ότι δεν είχε προχωρήσει στον εμβολιασμό της.

Έφτασε στο σημείο μάλιστα να κλειδωθεί στο φυσικοθεραπευτήριο του ΚΑΠΗ, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και αρνείτο να αποχωρήσει.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μόλις έμαθε το συμβάν κατέθεσε μήνυση σε βάρος της με την ίδια και τον σύζυγό της να έχουν κλειδωθεί μέσα στο ΚΑΠΗ αρνούμενοι να βγουν έξω.

Τελικά χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας που αφαίρεσε τμήμα της πόρτας του φυσικοθεραπευτηρίου και του εισαγγελέα προκειμένου να απομακρυνθεί από τον χώρο.

Μάλιστα σύμφωνα με τος πληροφορίες του cretapost, η 51χρονη είχε αλλάξει τις κλειδαριές με την ίδια μάλιστα να διατείνεται ότι δρα με τη βούλα των… Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist