Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈφτασε στο Υπουργείο για τον καρδιολόγο στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Έφτασε στο Υπουργείο για τον καρδιολόγο στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Αγανακτισμένη μάνα στον Άγιο Νικόλαο έφτασε να ζητήσει ευθύνες από το Υπουργείο Υγείας για την διάλυση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου! 

Η μητέρα εμβολίασε χθες το παιδί της, το οποίο είναι 13,5 ετών. Το παιδί όμως σήμερα, σύμφωνα με την ίδια, παρουσίασε παρενέργειες όπως πόνο στα πλευρά που υποχωρεί λίγο με την χορήγηση ισχυρού παυσίπονου, χωρίς να εξαφανίζεται.

Η μητέρα ανησυχώντας πήγε στο ΓΝΑΝ, εξέτασαν το παιδί στην Παιδιατρική Κλινική, αλλά δεν μπορούσαν να το εξετάσουν και καρδιολογικά, παρότι για προληπτικούς λόγους έπρεπε να γίνει η εξέταση. Η μητέρα διαπίστωσε πως δεν υπάρχει καρδιολόγος γιατί δεν εφημερεύει ένας από τους δυο που έχουν απομείνει και κανείς δεν μπορεί να κάνει καρδιολογική εξέταση στο παιδί! 

«Θα πρέπει να πάω το παιδί μου στο ΠΑΓΝΗ. Είναι δυνατόν; Μας λένε να κάνουμε το εμβόλιο. Όταν το κάνουμε και στα παιδιά μας δεν υπάρχει γιατρός να εξετάσει τις παρενέργειες. Είναι αυτό Νοσοκομείο;», δήλωσε η μητέρα, προφανώς αγανακτισμένη. 

Η μητέρα που δεν κατάφερε να δώσει λύση, απευθύνθηκε στο Υπουργείο Υγείας, δίνοντας μισάωρη προθεσμία. «Με πήραν πίσω και μου είπαν πως ψάχνουν γιατρό! Περιμένω. Αλλά είναι αδιανόητο μια ολόκληρη κοινωνία να μένει χωρίς καρδιολόγο! Πρέπει να βγει μια μάνα στο δρόμο να φωνάξει και να παίρνει στο Υπουργείο Υγείας για να βρεθεί καρδιολόγος για εφημερία;», αναρωτιέται η γυναίκα.
Η μητέρα κλήθηκε το απόγευμα στο Νοσοκομείο από τον Διοικητή του ΓΝΑΝ Μανόλη Ανδρεαδάκη, προκειμένου να εξεταστεί το κορίτσι. «Με κάλεσαν να πάω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς που έκαναν ότι μπορούσαν μέχρι τώρα. Είναι πραγματικά συγκινητικοί όλοι τους», δήλωσε η μητέρα. 

Πρόσφατα άρθρα