ΑρχικήΚρήτηΡέθυμνοΣύντομα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, στον...

Σύντομα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, στον δήμο Ρεθύμνου

Από

Ημερομηνία

Σύντομα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, στον Δήμο Ρεθύμνης με την ολοκλήρωση της εκτέλεσης των απαραίτητων τελικών εργασιών ελέγχου του συστήματος.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, θα ξεκινήσουν οι εργασίες ελέγχου όλων των αισθητήρων από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίες θα εξελιχθούν σταδιακά προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης και οι οποίες θα διαρκέσουν 5 ημέρες.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι εργασίες και δοκιμές θα εκτελούνται καθημερινά σε διαφορετικές οδούς, στις υφιστάμενες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται κανονικά. Ωστόσο, για την ασφαλή και συνεπή στο χρονοδιάγραμμα εκτέλεση του έργου, οι θέσεις στάθμευσης στις προαναφερθείσες οδούς, πρέπει να είναι ελεύθερες από οχήματα.

Η αρμόδια διεύθυνση του δήμου ζητάει τη συνεργασία των οδηγών πολιτών, με την αποδέσμευση των απαιτούμενων κάθε φορά θέσεων στάθμευσης ώστε να μην χρειαστεί να βρεθεί ο δήμος στη δυσχερή θέση της απομάκρυνσης του οχήματος τους με γερανό.

Στις οδούς όπου θα διεξάγονται οι εργασίες και δοκιμές θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των περιοίκων της κάθε οδού, καθώς και των οδηγών και θα τοποθετείται ειδική σήμανση στους δρόμους της ελεγχόμενης στάθμευσης, πριν από την έναρξη των εργασιών, στην οποία θα αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία έναρξής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα