Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου «Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση για το Open...

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου «Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση για το Open Mall»

Από

Ημερομηνία

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου κ. Μανόλης Πάγκαλος έχει ζητήσει, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ, να λάβει επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο Αγίου Νικολάου για το πώς προχωρά το έργο του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall).

«Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι αυτό με την πλατφόρμα που μας παρουσιάστηκε πρόσφατα, την κοινή πλατφόρμα επιβράβευσης («Loyalty»- σε web-site και Mobile Application) την οποία θα χρησιμοποιούν οι καταναλωτές προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε προσφορές, κουπόνια και λοιπές προωθητικές ενέργειες των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Open Mall. Δεν έχουμε την οποιαδήποτε ενημέρωση από το Δήμο για ο,τιδήποτε άλλο σχετικά και περιμένουμε να πουν και σε εμάς τί και πώς θα γίνει και πώς θα διαχειριστούν τα χρήματα του εν λόγω εγχειρήματος».

Το θέμα πάντως θα συζητηθεί, όπως λέει ο κ. Πάγκαλος, και με την πλευρά της Εστίασης, «αφού δεν αφορά μόνο το λιανεμπόριο, είναι κάτι που ενδιαφέρει ουσιαστικά και πρακτικά όλες τις επιχειρήσεις της πόλης».

Ο πρόεδρος ζητά, σε κάθε περίπτωση, από όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Λασιθίου στέλνοντας τα μέιλ τους, το ιστορικό της επιχείρησης, το λογότυπό τους, εμπλουτίζοντας έτσι την εικόνα της επιχείρησής τους στην προαναφερθείσα πλατφόρμα. «Πρέπει αυτή η διαδικασία να γίνει, για να λειτουργήσει το πρόγραμμα σωστά και να μπορεί και η κάθε επιχείρηση να αποκομίσει τα οφέλη που της αναλογούν».

Προσθέτει δε ότι λόγω και του κλεισίματος επιχειρήσεων από όταν άρχισε να «τρέχει» το πρόγραμμα μέχρι και σήμερα, υπάρχει το περιθώριο για να μπουν και άλλες επιχειρήσεις.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα