ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΠρόγραμμα σύγχρονων πιστοποιημένων σπουδών RSL ROCKSCHOOL στο δημοτικό Ωδείο Σητείας

Πρόγραμμα σύγχρονων πιστοποιημένων σπουδών RSL ROCKSCHOOL στο δημοτικό Ωδείο Σητείας

Από

Ημερομηνία

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας, (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), ενημερώνει ότι από τις 25 Οκτωβρίου 2021 λειτουργεί στο Δημοτικό Ωδείο Σητείας «Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ» το πρόγραμμα σύγχρονων πιστοποιημένων σπουδών RSL ROCKSCHOOL στο τραγούδι, την κιθάρα και τα πλήκτρα.

Η ROCKSCHOOL είναι η Νο.1 Rock εξεταστική επιτροπή της Ευρώπης.

Οι πιστοποιήσεις καλύπτουν τα βασικά όργανα καθώς και άλλες πτυχές σπουδών όπως μουσική σύνθεση, μουσική τεχνολογία, ικανότητες απόδοσης/εκτέλεσης, ψηφιακά συνθεσάιζερ και επιχειρηματικές ικανότητες.

Η Rockschool έλαβε έγκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο, Ουαλία και Νότια Ιρλανδία από το QCA το 2002. Όλα τα πιστοποιητικά της ROCKSCHOOL αναγνωρίζονται από το ACF από τα μέσα του 2010, το οποίο σημαίνει ότι οι υποψήφιοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις σπουδές τους με ένα αναγνωρισμένο πτυχίο από τη Rockschool.

Επίσης θα λειτουργήσει  μέσω του Δημοτικού Ωδείου Σητείας η χορωδία ενηλίκων, νεανική και παιδική χορωδία  του Δήμου Σητείας για πληροφορίες εγγραφές απευθύνεστε στην υπεύθυνη του ΔΟΚΑΣ κα Ειρήνη Κρασαδάκη και στα τηλέφωνα 28430 23775.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Σητείας

ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

 

Πρόσφατα άρθρα