ΑρχικήΆλλα νέαΚοινωνίαΣυλλυπητήρια για το θάνατο του Μ. Παπαδάκη

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μ. Παπαδάκη

Από

Ημερομηνία

Ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του ποδοσφαίρου του νομού Λασιθίου, παλιός συνεργάτης της ΑΝΑΤΟΛΗΣ και παράγοντας του ΑΟΣ Κουτσουρά έφυγε από τη ζωή. Ο Μανόλης Παπαδάκης, μια εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου, επίτιμος πρόεδρος του ΑΟΣΚ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου. Θερμά συλλυπητήρια στη σύντροφό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

– Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Λασιθίου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μανόλη Παπαδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, κάνοντας το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο φτωχότερο. Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο με τεράστια προσφορά το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε από διάφορα πόστα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και αιωνία η μνήμη του, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΠΣΛ.

– O Αθλητικός Όμιλος Σταυροχωρίου Κουτσουρά θρηνεί το χαμό του  επίτιμου προέδρου της και μέλος  Δ.Σ. του Μανόλη Παπαδάκη. Ο κ. Μανόλης ήταν ο άνθρωπος  που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα… Ακολουθούσε την ομάδα σε κάθε παιχνίδι…. Εκφράζουμε  τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό Παράδεισο κ. Μανόλη. Καλό ταξίδι Πρόεδρε» καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΟΣΚ.

– Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες της Νίκης Σητείας εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια μας στη οικογένεια του Μανόλη Παπαδάκη, επίτιμου Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. του ΑΟΣ Κουτσουρά καθώς και στην ομάδα του Κουτσουρά για την απώλεια τους. Ο κ. Μανόλης ήταν από τους στυλοβάτες του ΑΟΣΚ και γενικότερα του Λασιθιωτικου ποδοσφαίρου με αξιομνημόνευτη προσφορά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…. κουράγιο και υπομονή στους οικείους του.

Πρόσφατα άρθρα