ΑρχικήΑθλητισμόςΞεκινάει ο ΟΦΙ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Super League 2

Ξεκινάει ο ΟΦΙ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Super League 2

Από

Ημερομηνία

Μεγάλη στιγμή για τον ΟΦΙ και το Λασίθι αυτό το Σάββατο, καθώς ο εκπρόσωπος του Νομού μας ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στη Super League 2, φιλοξενώντας τη δυνατή Καλλιθέα στο δημοτικό στάδιο «Πέτρος Βουζουνεράκης». Αν λοιπόν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει πάλι κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο ΟΦΙ θα κάνει ντεμπούτο στη νέα Β΄ εθνική των πολλών ευτράπελων, του παραλογισμού και της αβεβαιότητας σε μια χρονιά με πολλά θολά τοπία. Φυσικά το νούμερο ένα πρόβλημα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το οικονομικό, όπου ήδη πολλές ΠΑΕ έχουν… σκάσει και είναι έτοιμες να βάλουν λουκέτο. Η ΕΡΤ δεν υποχωρεί όπως φαίνεται, άρα τα χρήματα από τα τηλεοπτικά θα είναι… ψίχουλα σε σχέση με τις ανάγκες, τις υποχρεώσεις και τις δαπάνες των ομάδων. Τα έσοδα επί της ουσίας είναι μηδέν αυτή τη στιγμή, ενώ τα έξοδα έχουν χτυπήσει… κόκκινο, με μισθούς, ασφάλεια, ΙΚΑ και πληρωμές υπαλλήλων ΠΑΕ να έχουν γονατίσει τις ομάδες, χώρια τα υπόλοιπα λειτουργικά κομμάτια που είναι αναγκασμένες οι ΠΑΕ να πληρώνουν άδικα για τους επιπρόσθετους δύο σχεδόν μήνες.

Μέσα σε αυτά δεδομένα ο ΟΦΙ και οι ομάδες της Super League2 θα παίξουν το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η Λασιθιώτικη ομάδα έχοντας κάνει σχεδόν 4 μήνες προετοιμασία, επιζητεί τη νίκη απέναντι στους Αθηναίους και να δείξει με το «καλημέρα» ότι μέσα στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» δεν αστειεύεται και όλοι αντίπαλοί της θα δεινοπαθούν για να την  κερδίσουν. Ο στόχος είναι ξεκάθαρα οι τρεις βαθμοί όμως για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, διότι βαθμολογικά θα έχουμε «Μαραθώνιο» 30 αγώνων με τα περιθώρια κάλυψης βαθμών να είναι μεγάλα.

Ο προπονητής του ΟΦΙ κ. Στάϊκος Βεργέτης δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Όλοι το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, έχουμε προετοιμαστεί για τους αγώνες πρωταθλήματος. Το καλό  ξεκίνημα επιδρά σίγουρα θετικά στην ψυχολογία των παικτών, αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί, η προσπάθεια πρέπει να έχει διάρκεια, όση και το πρωτάθλημα. Τα στοιχεία που αναμένεται να παρουσιάσουμε είναι μια ομάδα σκληρή σε αμυντική οργάνωση και με ταχύτητα στην επίθεση».

Πρόσφατα άρθρα