Όλα έτοιμα για το Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο για την υγεία
Στο πλευρό των κατοίκων του Λασιθίου ο Χάρης Μαμουλάκης
Superyacht 1 δισ. δολλαρίων – Έχει δικό του αερόστατο
Εκδόθηκε η ΚΥΑ προκαταβολής 50% της κρατικής αρωγής για ζημιές σε φυτικό κεφάλαιο κατά τις πυρκαγιές του 2023
Κατώτατος μισθός: Το επικρατέστερο σενάριο που μελετά η κυβέρνηση
Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο ανθρώπων – Αγνοούνται άλλοι τέσσερις
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και την συμμετοχή του στο Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο
Το Λασίθι θα είναι «κλειστό»
Διπλωματικό επεισόδιο Κολομβίας-Αργεντινής προκάλεσαν οι δηλώσεις Μιλέι
Το Λασίθι θα είναι «κλειστό»
Ομιλίας Κ. Σπυριδάκη για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τους Αιγιαλούς
Μπαράζ ελέγχων στα ακίνητα από δύο νέα ελεγκτικά κέντρα

Ανατροπή για τον θάνατο της Χάτσινς στα γυρίσματα του «Rust» – «Το σενάριο δεν προέβλεπε πυροβολισμό» λέει μέλος του συνεργείου

Αγωγή σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν και των παραγωγών της ταινίας «Rust» κατέθεσε μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου, καταγγέλλοντας, ότι το σενάριο δεν ανέφερε πουθενά εκπυρσοκρότηση όπλου.

Στις 21 Οκτωβρίου στην πρόβα μιας σκηνής της ταινίας γουέστερν στο Νέο Μεξικό, η διευθύντρια φωτογραφίας Χάλινα Χάτσινς τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ο Μπάλντουϊν πυροβόλησε με ένα όπλο που του το έδωσαν με τη διαβεβαίωση ότι ήταν «νεκρό» –δηλαδή ασφαλές. Εντούτοις το όπλο περιείχε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μια αληθινή σφαίρα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες από τη Μέιμι Μίτσελ, η οποία ήταν η υπεύθυνη σεναρίου στην ταινία. Στην αγωγή κατονομάζεται ο Μπάλντουϊν και οι παραγωγοί της ταινίας. Στη μήνυσή της η Μίτσελ καταγγέλλει βιαιοπραγία, σκόπιμη πρόκληση ψυχικής οδύνης και εσκεμμένη πρόκληση βλάβης, ανέφερε το Hollywood Reporter, επικαλούμενο ένα αντίγραφο των δικαστικών εγγράφων που έλαβε στην κατοχή του.

Η μήνυση είναι η δεύτερη που υποβάλλεται για το φονικό συμβάν. Οι αρχές της Σάντα Φε εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση, ωστόσο δεν έχει απαγγελθεί καμία ποινική δίωξη.

Στην αγωγή υπογραμμίζεται ότι το σενάριο προέβλεπε για τη σκηνή τρεις κοντινές κινηματογραφικές λήψεις – μια από την μεριά της ματιάς του Μπάλντουϊν, μια άλλη σε μια κηλίδα αίματος και μια τρίτη στο σώμα του ηθοποιού «καθώς αυτός έφτανε το χέρι του στη θήκη και έβγαλε το όπλο. Δεν υπήρχε καμία αναφορά στο σενάριο σχετικά με το όπλο που εκπυρσοκρότησε από τον κατηγορούμενο Μπάλντουϊνή από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο», αναφέρει η αγωγή.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist