Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔιαγωνισμός για την καλύτερη εορταστικά διακοσμημένη βιτρίνα στον Άγιο Νικόλαο

Διαγωνισμός για την καλύτερη εορταστικά διακοσμημένη βιτρίνα στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΝ αντιδημάρχου Χάρη Αλεξάκη, συζητήθηκαν οι δράσεις και εκδηλώσεις στις οποίες θα μπορούσε να υπάρχει συνεργασία του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού και των εμπόρων και επαγγελματιών εστίασης και διασκέδασης της πόλεως, προκειμένου να ενισχυθεί η εορταστική ατμόσφαιρα και να ενθαρρυνθεί ο κόσμος να κυκλοφορήσει στην τοπική αγορά για να κάνει τα ψώνια του και να διασκεδάσει – τηρουμένων πάντα των μέτρων και περιορισμών που επιβάλλει η προστασία από την πανδημία.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Αλεξάκης, οι εκδηλώσεις που θα προτιμηθούν θα είναι «μετακινούμενες» στο χώρο ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση θεατών – ακροατών σε ένα σημείο με αποτέλεσμα να σημειώνεται «συνωστισμός» ο οποίες δε συνιστάται από τις ισχύουσες συνθήκες και τα μέτρα που επιβάλλονται για την προστασία του κόσμου από τον κορωνοϊό.

Συμφωνήθηκε να γίνει φέτος διαγωνισμός για την καλύτερη εορταστικά διακοσμημένη βιτρίνα. Ως προς την αξιολόγηση των καλύτερων που θα λάβουν και τα βραβεία τα οποία θα θεσμοθετηθούν υπήρξε προβληματισμός αν θα γίνει με ηλεκτρονική ψηφοφορία σε ηλεκτρονική πλατφόρμα ή από επιτροπή αξιολόγησης. Μάλλον, για λόγους εξασφάλισης του αδιάβλητου της διαδικασίας, προκρίνεται η συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης.

Λαχειοφόρος

Προς εξέταση, ανάλογα με την ανταπόκριση που θα βρει η πρόταση στις τάξεις των καταστηματαρχών, είναι η λαχειοφόρος που πρότεινε ο Εμπορικός Σύλλογος. Είναι μια πρωτοβουλία που είχε εφαρμοστεί και στο παρελθόν κατά την εορταστική περίοδο από τον Εμπορικό Σύλλογο και είχε σημειώσει επιτυχία.

Ήταν ένα μέσο προσέλκυσης και επιβράβευσης των ντόπιων καταναλωτών για την επιλογή των τοπικών καταστημάτων, από τα οποία έκαναν τις αγορές τους για τις Εορτές, ενισχύοντας την τοπική αγορά.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 

Πρόσφατα άρθρα