ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΚρίσιμο παιχνίδι για τον ΟΦΙ κόντρα στην Επισκοπή

Κρίσιμο παιχνίδι για τον ΟΦΙ κόντρα στην Επισκοπή

Από

Ημερομηνία

Κρίσιμο και συνάμα δύσκολο παιχνίδι δίνει ο ΟΦΙ το Σάββατο στο ΔΑΚ Γάλλου με την Επισκοπή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι «ασπρόμαυροι» προσεγγίζουν το Ρέθυμνο θέλοντας ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη.

Ξέρουν ότι οι καλές εμφανίσεις δεν φτάνουν και εάν η ανωτερότητα από τον αντίπαλο δεν εξαργυρωθεί σε νίκη, επίσης δεν φτάνει, άρα αναζητούν στο στάδιο «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης», την ουσία και μόνο. Βέβαια αυτά τα γράψαμε ξανά και την προηγούμενη εβδομάδα, λέγοντας ότι και απέναντι στην καλύτερη Ρόδο (σε σχέση με την Επισκοπή), ο ΟΦΙ πρέπει να αφήσει στην άκρη τις εντυπώσεις και να κυνηγήσει την ουσία, φιλοσοφία με την οποία κατέβηκε στο γήπεδο. Δεν του βγήκε όμως, έχοντας κάποια ελαφρυντικά, όπως οι τρεις απουσίες της τελευταίας στιγμής που χάλασαν όλη τη χημεία και έριξαν στο καλάθι των αχρήστων όλη τη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε του αγώνα.

Ευχή όλων στον ΟΦΙ είναι να μην έρθουν ξανά αντίστοιχες καταστάσεις, να είναι καλά στην υγεία τους όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Στάϊκος Βεργέτης να διαχειριστεί ορθολογικότερα το ματς, κάνοντας αυτά που έχει δουλέψει στην προετοιμασία, με τους παίκτες φυσικά που ήταν παρόντες.

 

Πρόσφατα άρθρα