ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΕίκοσι νέοι κάδοι ανακύκλωσης «πρωτοχρονιάτικο δώρο» για το Δήμο Σητείας

Είκοσι νέοι κάδοι ανακύκλωσης «πρωτοχρονιάτικο δώρο» για το Δήμο Σητείας

Από

Ημερομηνία

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ελένη Πλατανάκη μας ενημέρωσε ότι παρελήφθησαν από το Δήμο Σητείας και καινούριοι  κάδοι ανακύκλωσης.

«Μας χαροποιεί επίσης το “πρωτοχρονιάτικο δώρο” για το Δήμο μας, οι 20 νέοι κάδοι ανακύκλωσης, που μας έστειλε η Εταιρεία Ανακύκλωσης κατόπιν αιτημάτων που είχαμε υποβάλει. Είχαμε και την σημαντική βοήθεια του Υπουργού κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος βοηθάει και στα μικρά και στα μεγάλα θέματα του Δήμου και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη και να βοηθάει πάντα όπου μπορεί. Οι κάδοι θα τοποθετηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και θα κάνουμε και νέες διαδρομές στην ανακύκλωση.

Το τρέχον έτος ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο όσον αφορά την ανακύκλωση στο Δήμο Σητείας δεδομένου ότι συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 550 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο κόσμος ανταποκρίνεται. Βοήθησαν και οι νέες διαδρομές  και οι τοποθετήσεις κάδων που έφθασαν μέχρι τη Ζάκρο και το Μόχλος…

Θα συνεχίσουμε δυναμικά και τον καινούριο χρόνο. Βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή οι πολίτες, φορείς, σύλλογοι, όπως το Θέατρο της Σητείας με διάφορα σποτάκια και βιντεάκια. Στόχος μας είναι η αύξηση της ανακύκλωσης και το 2022», επεσήμανε η κ. Πλατανάκη.

Μ.Ψ.

 

Πρόσφατα άρθρα