Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠροχωρούν τα έργα για το skate park και στο γηπεδάκι μπάσκετ...

Προχωρούν τα έργα για το skate park και στο γηπεδάκι μπάσκετ στην Αμμούδα

Από

Ημερομηνία

Ένα έργο το οποίο θα αποτελέσει έναν ακόμη χώρο συγκέντρωσης και διασκέδασης για τα παιδιά και τις αθλητικές τους δραστηριότητες στον Άγιο Νικόλαο φαίνεται πως οδεύει προς την τελική ευθεία του. Η αναφορά γίνεται για την περιοχή της Αμμούδας, εκεί όπου προχωρούν οι εργασίες στο skate park, το οποίο περιμένουν με ανυπομονησία τα νεαρά άτομα εδώ και πολλούς μήνες από την στιγμή που έγινε γνωστό πως πλέον εκεί θα μπορούν να φιλοξενούνται χωρίς προβλήματα, αφήνοντας τις δικές τους αυτοσχέδιες πίστες σε σημεία που δεν προβλέπονται.

Βέβαια, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ, δεν θα είναι μόνο ένας χώρος για skate, αλλά αναμένεται να διαμορφωθεί μια όμορφη αθλητική γωνιά στην πόλη, ως χώρος παιχνιδιού όχι μόνο για αρκετά παιδιά, αφού υπάρχει χώρος και για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Άλλωστε προχωράει παράλληλα και το μικρό γήπεδο μπάσκετ το οποίο ήταν αναγκαίο, καθώς το μοναδικό ανοιχτό γήπεδο του ΕΟΤ έχει φανεί πως δεν επαρκεί. Σε αυτό θα υπάρχει μια μπασκέτα η οποία ήδη τοποθετήθηκε (χωρίς ταμπλό και στεφάνη), όπως και η περίφραξη που μπαίνει και σταδιακά αρχίζει να παίρνει την μορφή η οποία έχει σχεδιαστεί για την συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Έτσι, μέσα στους επόμενους μήνες πλέον, αναμένεται να είναι έτοιμα και να παραδοθούν, σε μια γενικότερη ανάπλαση της συγκεκριμένης περιοχής, παίρνοντας σειρά μετά από την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την δημιουργία νέων στον ΕΟΤ (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις) από την δημοτική αρχή.

Πρόκειται για την αθλητική περιοχή του Αγίου Νικολάου, καθώς εκτός από τα όσα προαναφέραμε στον ΕΟΤ, βρίσκονται ακόμη το κολυμβητήριο και το στάδιο, ενώ προς την Αμμούδα εκτός από αυτές τις νέες εγκαταστάσεις που δημιουργούνται, υπάρχει το γήπεδο ποδοσφαίρου, το κλειστό της πάλης, η χωμάτινη ποδηλατική πίστα, αλλά και το Τ10 (κλειστό μπάσκετ) που αναμένεται σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν μέσα στους προηγούμενους μήνες να ολοκληρωθεί και αυτό και παράλληλα αναμένεται να βελτιωθεί γενικότερα η περιοχή.

Πρόσφατα άρθρα