Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΕλιές σε μορφή σκόνης- κάψουλα για μείωση της χοληστερόλης

Ελιές σε μορφή σκόνης- κάψουλα για μείωση της χοληστερόλης

Από

Ημερομηνία

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος είναι ιδιοκτήτης ελαιώνων στον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα και έχει ένα ρεκόρ. Από το 2012 μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές και επαναλαμβανόμενες διεθνείς βραβεύσεις, φτάνοντας σε έναν μοναδικό αριθμό των 400 διεθνών βραβείων.. Τα ελαιόλαδά του έχουν βρεθεί τρεις φορές στην 1η θέση του κόσμου και δύο φορές στη 2η θέση στην κατηγορία τους.

* Το πιο πρόσφατο από τα προϊόντα του είναι οι ελιές υπό τη μορφή σκόνης σε κάψουλα για τη μείωση της χοληστερόλης. Επίσης το βιολογικό αγουρέλαιο των ελαιώνων του βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα με τα καλύτερα ελαιόλαδα κορωνέικης ποικιλίας παγκοσμίως για το 2021.

* Ό,τι παράγει έχει αποδεδειγμένα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία και εκεί θα πρέπει να επενδύσουν οι ελαιοπαραγωγοί της Κρήτης. Θα πρέπει να προσπαθήσουν να ξεχωρίσουν καθώς ελαιόλαδο υπάρχει πια σε πολλές χώρες, με την Ισπανία να ελέγχει την παγκόσμια αγορά. Απαιτείται καλύτερο μάρκετινγκ, καλύτερη ποιότητα, καλύτερη συσκευασία… ο,τιδήποτε που θα κάνει το κρητικό ελαιόλαδο ξεχωριστό, δηλαδή φαρμακευτικό!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

Πρόσφατα άρθρα