Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη
Γ. Μανουσάκης: Το Λασίθι γράφει ιστορία και στέλνει δυνατό ‘μήνυμα’ για την Υγεία, δεν θα το βάλουμε κάτω (βίντεο)
Κλαδέματα και καθαρισμοί στο Καθολικό μέχρι το Μπουρούνι (βίντεο)
Βίντεο από τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Bιασμός 24χρονης: Καταθέτει ξανά την Παρασκευή η Γεωργία – Ανοίγουν στόματα για όσα συνέβησαν στη σουίτα

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που δρα με έναν τρόπο να εκμεταλλεύεται ή να ωθεί κορίτσια ευάλωτα είτε κορίτσια που θέλουν να βγουν να πάνε σε ένα μαγαζί και τις οδηγεί σε αυτή την κατάσταση». Είναι μερικά από τα λόγια που χρησιμοποίησε η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη για να περιγράψει την φρίκη την οποία έζησε, διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν μη μοναδική.

Μέσα από τη δική της επώδυνη ιστορία εκτιμά ότι υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα που εκμεταλλεύεται ευάλωτα, όπως λέει, κορίτσια. Από τα όσα αναφέρει η κοπέλα για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι ο άνθρωπος που την προσκάλεσε οργάνωνε και άλλα τέτοιου είδους «πάρτι», ενώ αναφέρει ότι παλιότερα της είχε προτείνει να της δώσει κοκαΐνη.

Και ενώ ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης του βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη, τα «στόματα» στη Θεσσαλονίκη ανοίγουν. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 24χρονης, άλλες δύο γυναίκες έχουν επικοινωνήσει μαζί του και του έχουν καταγγείλει τον βιασμό τους από πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δείγματα που ελήφθησαν από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης θα σταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών.

Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση και τυχόν αναβάθμιση της κατηγορίας. Μέχρι στιγμής κατέστη για την υπόθεση κατηγορούμενος ένας 27χρονος, ο οποίος διώκεται για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Μετά την απολογία του – κατά την οποία αρνήθηκε την πράξη ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης- ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 24χρονη καλείται να δώσει άλλη μία κατάθεση ενώπιον της ανακρίτιας την Παρασκευή, με την παρουσία ψυχολόγου, καθώς ανέκυψαν νέα ερωτήματα που πρέπει να υποβληθούν από τις ανακριτικές αρχές αλλά και γιατί το περιβάλλον της ζήτησε να εισαχθούν νέα στοιχεία.

Η κατάθεση του άνδρα που προσκάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι – Oλα όσα συνέβησαν στη σουίτα 

Ο άνθρωπος που προσκάλεσε την 24χρονη Γεωργία στο πάρτι της σουίτας του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη εκείνο το μοιραίο βράδυ παραμένει άφαντος. Μάλιστα μετά τις αρχικές του αναρτήσεις, εξαφανίστηκε.

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχεται η κατάθεσή του, στην οποία μάλιστα στοχοποιείται και ο διοργανωτής του πάρτι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, ο διοργανωτής είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας με τα αρχικά Π.Κ.

Τον ενημέρωσε, όπως ισχυρίστηκε, τηλεφωνικά μία εβδομάδα πριν την Πρωτοχρονιά ότι θα ανέβει με την παρέα του στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει εκεί τον χρόνο, όπως και έγινε.

Στις 30 Δεκεμβρίου, ο Π.Κ. και η παρέα του, ανάμεσά τους ο κατηγορούμενος και ο αδερφός του, έφθασαν στην πόλη. Όπως κατέθεσε, πραγματοποιήθηκε συνάντηση για καφέ και εκεί ο Π.Κ. τον ενημέρωσε ότι στο δωμάτιό του θα γίνει πάρτι για την αλλαγή του χρόνου.

«Στο πάρτι, στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει ο Π.Κ., πήγα στις 00:30 μαζί με φίλες μου. Πήρα τηλέφωνο τη Γεωργία και της είπα να έρθει. Ήρθε με μία φίλη της  περίπου στις 02:30 και κάθισαν περίπου μία ώρα. Μέσα στο πάρτι ήταν οκτώ άτομα», φέρεται να κατέθεσε, ενώ σε ερώτηση για το αν έγινε χρήση ναρκωτικών απάντησε αρνητικά.

Από την πλευρά του, ο διοργανωτής του πάρτι υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι τον κατηγορούμενο δεν τον ήξερε πριν και τον γνώρισε μέσω του Π.Κ.

«Έμεινα έκπληκτη από το κλίμα στη σουίτα»

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση της 17χρονης φίλης της Γεωργίας, η οποία βρέθηκε μαζί με την 24χρονη εκείνο το μοιραίο βράδυ στη σουίτα 401.

Ακολουθεί η κατάθεση της 17χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

«Στις 31/12/2021 και περί ώρας 15:30 βρισκόμουν με τη φίλη μου τη Γεωργία στην καφετέρια Α…. στη Θεσσαλονίκη. Πήγα για λίγο στην τουαλέτα. Όταν γύρισα μου είπε η Γεωργία πως έχουμε μια πρόταση για το βράδυ για να πάμε σε ένα πάρτι που θα γινόταν στο ξενοδοχείο… της Θεσσαλονίκης. Συζητώντας με τη φίλη μου, αυτή φώναξε τον Μάνο ο οποίος από ότι ξέρω έχει ποσοστά στην καφετέρια και τον ρώτησε πότε θα γίνει το πάρτι», ανέφερε αρχικά κατά τη διάρκεια της εξέτασης από τους αστυνομικούς και συμπληρώνοντας πρόσθεσε: «αυτός είπε μετά την αλλαγή. Μετά χωρίσαμε με τη Γεωργία και πήγαμε σπίτι για ξεκούραση και για να ετοιμαστούμε. Το βράδυ περί ώρας 20:30 ήμασταν καλεσμένες σε ένα ρεβεγιόν στην Καρόλου Ντιλ. Μετά την αλλαγή του χρόνου και περί ώρας δύο την 1/1/2022 μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο (αναφέρει το όνομα)».

Σύμφωνα με την 17χρονη κοπέλα, όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο τότε τηλεφώνησαν στο άνθρωπο που τους είχε προσκαλέσει προκειμένου να τους δώσει οδηγίες.

«Εκεί ο Μάνος μας είπε από το τηλέφωνο να πούμε στη ρεσεψιόν ότι θέλαμε να πάμε στο δωμάτιο 601, αλλά στην πραγματικότητα θα ανεβαίναμε στο 401. Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άνδρες ήταν πέντε – έξι. Εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω. Οι περισσότερες γυναίκες που έβλεπα έμοιαζαν ”βίζιτες” και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Βέβαια δεν θα μπορούσα να το αποδείξω αυτό αλλά ούτε και να είμαι σίγουρη», φέρεται να ανέφερε η 17χρονη στους αστυνομικούς.

Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η ανήλικη κοπέλα, η ίδια δεν ήθελε να παραμείνει ούτε για ένα λεπτό στην πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου.

«Η Γεωργία μου είπε ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και θα φύγουμε. Μετά από ένα μισάωρο κι ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη ξεκινήσαμε για να φύγουμε μαζί με μια γνωστή μας ονόματι ΜΙΑ» είπε η φίλη της 24χρονης και συνέχισε: «Συμφωνήσαμε πριν κατέβουμε από το δωμάτιο ότι η ΜΙΑ θα πήγαινε εμένα και τη Γεωργία στο ΑΧΕΠΑ όπου βρίσκονταν η μητέρα μου με τον αδερφό μου. Μόλις κατεβήκαμε η Γεωργία άρχισε να λέει ότι ήταν καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι. Κι ότι δεν ήθελε να πάει στο ΑΧΕΠΑ γιατί είχε κακές μνήμες από εκεί. Δεν κατάφερα να την μεταπείσω και αφού με ρώτησε που έχει παρκάρει δεν θέλησε να την πάω έως το αμάξι και φύγαμε».

Μετά από λίγο η 17χρονη τηλεφώνησε στη φίλη της για να δει πώς είναι: «έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο. Την ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι. Επίσης ότι δεν θα οδηγήσει αλλά θα νοικιάσει δωμάτιο για να κοιμηθεί εκεί. Όταν γύρισα σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου δεν έμαθα κάτι παραπάνω».

Η ανήλικη που με έκπληξή της είχε πληροφορηθεί ότι τελικά η φίλη της είχε παραμείνει στο ξενοδοχείο, είδε την επόμενη ημέρα που ξύπνησε κλήσεις από την 24χρονη στο τηλέφωνό της.

«Το μεσημέρι όταν ξύπνησα βρήκα τρεις κλήσεις στο κινητό μου από τη Γεωργία. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν απενεργοποιημένη μέχρι αργά το μεσημέρι. Κατά τις 18:00 μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε όσα έγιναν κι ότι έπεσε θύμα βιασμού. Εγώ θέλω να προσθέσω πως ο Μάνος πριν 1-1,5 μήνα είχε φλερτάρει κι εμένα και κατ’ ιδίαν και με μηνύματα χωρίς ανταπόκριση. Τέλος θέλω να προσθέσω πως λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Αυτοί που ήταν στο πάρτι θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μία από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: «Τι φοβάστε αφού είμαι εγώ εδώ!» αφήνοντας υπονοούμενα και σε μια φάση ο Μάνος της απάντησε ότι δεν φοβόμαστε τίποτα».

Ακόμα όπως αναφέρει η 17χρονη ήταν νηφάλια, ενώ όταν έφυγε από το πάρτι δεν χαιρέτησε κανέναν: «Η μουσική έπαιζε με ηχείο και Bluetooth και η ένταση της ήταν μέτρια ως χαμηλή. Όταν φύγαμε από το πάρτι δεν χαιρετήσαμε κανένα ούτε ρώτησε κάποιος που πάμε. Εγώ πέραν του Μάνου που γνώριζα δεν ήξερα κάποιον άλλον μέσα στο δωμάτιο. Δεν περνούσα καλά και δεν έδωσα σημασία στα πρόσωπα που ήταν στο πάρτι. Επίσης δεν ήπια το παραμικρό».

Δεν υπάρχει άρση τηλεφωνικού απορρήτου 

Την ίδια ώρα, βάσει όσων ανέφερε ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα άρσης απορρήτου, καθώς «δεν υπάρχει τέτοια απόφαση».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας έχει στη διάθεσή του όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα της κοπέλας τα οποία έχει σκοπό να παραδώσει στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ζητήθηκε ποτέ μέσω επίσημης απόφασης.

«Δεν υπάρχει απόφαση να ανοίξει το κινητό της Γεωργίας. Την Παρασκευή που θα πάει να καταθέσει εκ νέου, δεσμεύτηκα ότι θα φέρω τηλεφωνικές κλήσεις εκείνης της ημέρας και τα μηνύματα που έχουμε εμείς σε φωτοτυπία. Δεν υπάρχει ζήτημα να ανοίξει το τηλέφωνο γιατί εκ των υστέρων δεν μπορούν να βρεθούν συνομιλίες, μπορεί να βρεθεί με ποιο νούμερο επικοινώνησε και αυτό αποδεικνύεται από αυτά που έχουμε εμείς. Αν εγκριθεί δεν έχουμε καμία αντίρρηση αλλά δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Απλώς εγώ δεσμέυτηκα να φέρω τα γραπτά μηνύματα που λένε στη Γεωργία να γυρίσει πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist