Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Όχι πια λόγια... μόνο πράξεις. Προσφορά του Συλλόγου Εστίασης πλάκες και χρώματα...

«Όχι πια λόγια… μόνο πράξεις. Προσφορά του Συλλόγου Εστίασης πλάκες και χρώματα προς το Δήμο και Λιμενικό Ταμείο»

Από

Ημερομηνία

Από το Σύλλογο Εστίασης Αγίου Νικολάου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Βλέποντας την πόλη μας τόσα χρόνια να παραμένει στην ίδια κατάσταση. Βλέποντας τα πεζοδρόμια να είναι με τις ίδιες σπασμένες πλάκες και να κρύβουν κινδύνους για τους πεζούς, βλέποντας τα κάγκελα να παραμένουν άβαφα και σκουριασμένα, βλέποντας οι φωτιζόμενες κολώνες να είναι με σπασμένα τζάμια και καμένες λάμπες.

Διαπιστώνουμε όλο αυτό επί τόσα χρόνια να μην αλλάζει κάτι και μην μπορώντας να ανεχτούμε αυτό το χάλι και την αθλιότητα στην πόλη μας – στην πόλη που αγαπάμε πήραμε την πρωτοβουλία να κάνουμε εμείς την αρχή σαν σύλλογος εστίασης Αγίου Νικολάου.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ: χρώματα και πλάκες στο δήμο και Λιμενικό Ταμείο έτσι ώστε να γίνει από μας η αρχή – αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο για τον Άγιο Νικόλαο μας.
Σας προσφέρουμε λοιπόν αυτές τις πλάκες για να γίνει η αλλαγή σε σημεία της πόλης με σπασμένες, σας προσφέρουμε χρώματα (άσπρο και μπλε) για το βάψιμο στα κάγκελα του παραλιακού μετώπου και όπου αλλού χρειάζεται η πόλη μας.

Κάνουμε την αρχή για ένα καλύτερο αύριο με ασφάλεια χωρίς ντροπή και αναπάντητα ερωτήματα για τον κόσμο που υποδέχεται η πόλη μας και αφήνει τα χρήματα του για να μπορούμε να κοιτάζουμε τον κάθε ένα επισκέπτη και δημότη της πόλης μας ξεχωριστά με χαμόγελο στα μάτια…

Σαν σύλλογος δηλώνουμε έτοιμοι και αποφασισμένοι για ένα καλύτερο αύριο. Αν χρειαστεί και το απαιτούν οι συνθήκες πιάνουμε μέχρι και τα πινέλα και χρώματα μόνοι μας..

Ο Σύλλογος Εστίασης ευχαριστεί το κατάστημα χρωμάτων Αφοί Τσαγκαράκη και το λιμενικό ταμείο για την συνεργασία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πρόσφατα άρθρα