Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΣυζήτησαν την ανακαίνιση του εγκαταλελειμμένου κτιρίου του Ειρηνοδικείου Οροπεδίου Λασιθίου

Συζήτησαν την ανακαίνιση του εγκαταλελειμμένου κτιρίου του Ειρηνοδικείου Οροπεδίου Λασιθίου

Από

Ημερομηνία

Με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργου Καρτσάκη.

Το κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η προώθηση του έργου της ανακαίνισης του παλαιού, εγκαταλελειμμένου κτιρίου του Ειρηνοδικείου Οροπεδίου Λασιθίου. Το κτίριο έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου μετά τις προσπάθειες που κατέβαλλε η Δημοτική Αρχή, έχουν γίνει οι σχετικές μελέτες και το τεχνικό δελτίο και αναμένεται να χρηματοδοτηθεί η υλοποίησή του από την Περιφέρεια Κρήτης. Το κτίριο – που βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο στο Τζερμιάδων – πρόκειται να στεγάσει τον Αστυνομικό Σταθμό του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και υπηρεσίες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την ανταπόκριση και την στήριξη.

Πρόσφατα άρθρα