ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΑπεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σητεία

Απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σητεία

Από

Ημερομηνία

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Σητείας.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μάρω Νικητάκη, εστίασε στην ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες και σίγουρα ο κόσμος του λιανεμπορίου:

«Έχουμε περάσει από μία δεκαετή οικονομική κρίση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κατόπιν ήρθε η πανδημία που ακόμα μας ταλαιπωρεί πάρα πολύ. Από τον Οκτώβριο ξεκίνησε και η ενεργειακή κρίση, η οποία είναι η ταφόπλακα όσον αφορά την επιβίωση του λιανεμπορίου. Η Εθνική Συνομοσπονδία Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου καλεί όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους να συμμετάσχουμε στις κινητοποιήσεις διότι πλέον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας», σημείωσε.

«Το πορτοφόλι του καταναλωτή», συνέχισε η κ. Νικητάκη, «έχει υποστεί αφαίμαξη με τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τις ανατιμήσεις των προϊόντων επιβίωσης, με αντίκτυπο στο λιανικό εμπόριο. Επομένως καλώς γίνεται πανελλαδικά κινητοποίηση κι εμείς σα Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας αποφασίσαμε ότι επιβάλλεται να συμμετάσχουμε στην συγκέντρωση στην πλατεία της πόλης μας. Να εκφράσουμε όλοι μαζί μία κραυγή αγωνίας.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πρόσφατα άρθρα