Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔημοπρατείται η  αντικατάσταση του ταρτάν στο στάδιο και των χλοοταπήτων στα γήπεδα...

Δημοπρατείται η  αντικατάσταση του ταρτάν στο στάδιο και των χλοοταπήτων στα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας

Από

Ημερομηνία

 Εντός του Μαΐου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής, θα δημοπρατηθεί το έργο της αντικατάστασης των υφιστάμενων επιστρώσεων στα γήπεδα της Κριτσάς και της Ελούντας καθώς επίσης και του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στίβου στο στάδιο Αγίου Νικολάου.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές για την εκτέλεση της προμήθειας και τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα – ενέργεια που είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Σε σχετική δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,τόνισε ότι “ένα μεγάλο έργο υποδομής για τον αθλητισμό της περιοχής,  περνά σε τροχιά υλοποίησης, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του, δεδομένου ότι με την ολοκλήρωση των αθλητικών υποδομών στηρίζεται έμπρακτα – όπως ο ίδιος υποστήριξε –  ο Αθλητικός Τουρισμός και κυρίως το θέμα της διεκδίκησης μέσω του ΕΛΜΕΠΑ του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

 

Το Κλειστό Γυμναστήριο Τ 10

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο  Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας και της φιλοξενίας των παράλληλων δράσεων σε Νεάπολη και Άγιο Νικόλαο, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη που παρίσταντο στις εκδηλώσεις, για την εξέλιξη αναφορικά με την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ 10.

Ήδη όπως έκανε γνωστό, ολοκληρώνεται η μελέτη, για την συμπλήρωση των εργασιών, η οποία στην συνέχεια θ΄ αποσταλεί για έγκριση και κατόπιν θα δημοπρατηθεί με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Εντωμεταξύ, αναφερόμενος στο γήπεδο του Καλού Χωριού που βρίσκεται σε χώρο του δημοσίου (ιδιοκτησιακό) καθώς και στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να πετύχει την παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης, δήλωσε ότι υπάρχει στήριξη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος,  γεγονός που διαχέει αισιοδοξία, μετά μάλιστα και την παραχώρηση του Ειρηνοδικείου με την παρέμβαση του βουλευτή Λασιθίου κ. Μανώλη Θραψανιώτη.

 

Πρόσφατα άρθρα