Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 19-4-2024
Ξεκίνησε να «μεταμορφώνεται» το «Minos Beach Art Hotel» με στόχο να γιορτάσει τα 60 χρόνια λειτουργίας του με ένα «φρεσκαρισμένο» πρόσωπο
Ποδόσφαιρο-ΕΠΟ: «Στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»
Εκτός Κρήτης διαιτητική τριάδα στο Επισκοπή-ΑΟΑΝ
Το Σαββατοκύριακο η τελική φάση της Σκακιστικής Πανεπιστημιάδας Κρήτης 2024
Διερευνάται καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιού στο Καλό Χωριό
Παρουσίαση της δράσης: «Γνωριμία και επαφή με τα χωριά του δήμου και ανίχνευση των δυνατοτήτων πρόσβασης, μετακίνησης και επικοινωνίας των κατοίκων εντός του χωριού αλλά και με την πόλη»
Στιγμές από το ΑΕ Λακωνίων-ΑΕ Νεάπολης
Ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΛ

Eurovision – Στον τελικό η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη: «Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου»

Ραντεβού στον τελικό του Σαββάτου, του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έδωσε η Ελλάδα, μετά από την πρόκριση της, μαζί με άλλες 9 χώρες, από τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Αμάντα Γεωργιάδη, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την χώρα μας, εμφανώς κουρασμένη από την προσπάθεια που έκανε επί σκηνής για να κερδίσει τους θεατές, δήλωσε «νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη».

«Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου», απάντησε για το δυνατό χειροκρότημα που απέσπασε από τους θεατές που βρίσκονταν κάτω από την σκηνή, όπου εμφανίστηκε στον ημιτελικό.

«Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό», είπε η Αμάντα Γεωργιάδη στον ΑΝΤ1, ενώ σχετικά με τις προβλέψεις και τις υποσχέσεις της για τον τελικό του Σαββάτου, δήλωσε πως «το σίγουρο είναι πως “θα περάσουμε ωραία”».

 

Η Αμάντα Γεωργιάδη κέρδισε το κοινό και με το τραγούδι «Die Together και πέρασε στον μεγάλο τελικό της 66ης Eurovision, το Σάββατο 14 Μαΐου. Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή στον Α’ ημιτελικό στο «Pala Olimpico» του Τορίνο της Ιταλίας.

Μάλιστα, η εμφάνιση της Ελλάδας άρεσε τόσο πολύ στους Eurofans, που σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, αυτή τη στιγμή το «Die Together» βρίσκεται στην 5η θέση.

Από τον πρώτο ημιτελικό μαζί με την Ελλάδα, πρόκριθηκαν στον τελικό του Σαββάτου και οι Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία, Ολλανδία.

Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός της Αλβανίας, που ήταν από τα φαβορί για να περάσουν στον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός είναι την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 22:00.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist