Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣυλλήψεις κτηνοτρόφων στην περιοχή του Βραχασίου - συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση έγινε σήμερα

Συλλήψεις κτηνοτρόφων στην περιοχή του Βραχασίου – συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση έγινε σήμερα

Από

Ημερομηνία

Η δεύτερη, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, μέσα σε λίγες μέρες, έλαβε χώρα σήμερα, στην περιοχή Βραχασίου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης φαινομένων εκτεταμένης παραβατικότητας, που έχουν καταγγείλει οι κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, συνελήφθησαν δύο κτηνοτρόφοι οι οποίοι παραπέμφθηκαν για να δικαστούν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Ερωτώμενος σχετικά με την επιχείρηση, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου Σταύρος Σπανουδάκης επιβεβαίωσε την διεξαγωγή της αστυνομικής επιχείρησης που, όπως είπε, έγινε για την πάταξη της εγκληματικότητας στο πλαίσιο προστασίας της περιουσίας των πολιτών από την ανεξέλεγκτη βόσκηση από ανεπιτήρητα ποίμνια και την πρόκληση αγροζημιών.

Η επιχείρηση έγινε με τη διάθεση ενισχυμένης αστυνομικής δύναμης από τους Νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου, που αποτελείτο από άνδρες του ΤΑΕ Λασιθίου, ΤΑΕ Ηρακλείου και ΤΑΕ Μεσσαράς, σε συνεργασία με Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αγίου Νικολάου.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Πρόσφατα άρθρα