Αρχική_Τοπικά νέαΤελετή ορκωμοσίας και απονομή πτυχίων Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΕΛΜΕΠΑ στα...

Τελετή ορκωμοσίας και απονομή πτυχίων Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΕΛΜΕΠΑ στα Λακώνια (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου, η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ).

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Τμήματος και ήταν η πρώτη καθομολόγηση αποφοίτων μετά την ίδρυση του Πανεπιστημίου, το Μάη του 2019, αλλά και μετά την άρση των περιορισμών της πανδημίας Covid-19.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Στη σημερινή ορκωμοσία συμμετέχουν 133 απόφοιτοι του Τμήματος οι οποίοι έχουν επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών μας.

Σήμερα, το τμήμα μας διαθέτει 10 μέλη ΔΕΠ και περίπου 1200 εγγεγραμμένους φοιτητές από τους οποίους οι 750 είναι στα πρώτα 6 έτη φοίτησης και έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά απασχόλησης στην αγορά εργασίας (88%) σύμφωνα με σχετική έρευνα.

Αυτό οφείλεται τόσο στο γενικά γνωστικό αντικείμενο του τμήματος, που απευθύνεται σε όλο το εύρος των επιχειρήσεων, αλλά και ταυτόχρονα λόγω των τριών κατευθύνσεων του προγράμματος σπουδών του, απόφοιτοι μας μπορούν να εργαστούν και σε οποιαδήποτε θέση στην επιχείρηση όπως στη διοίκηση, στο τμήμα Marketing και στο τμήμα πληροφορικής.

Το Τμήμα μας παρουσιάζει υψηλού επιπέδου ερευνητικό έργο και κατατάσσεται δεύτερο ανάμεσα στα 34 περιφερειακά Τμήματα Οικονομικής Κατεύθυνσης στην Ελλάδα, σύμφωνα με πολύ πρόσφατη επιστημονική εργασία που έγινε στο Τμήμα και δημοσιεύθηκε σε συναφές διεθνές επιστημονικό περιοδικό” ανέφερε ο κ. Παναγιωτάκης.

Η ορκωμοσία και η απονομή των πτυχίων

Οι πτυχιούχοι του Τμήματος Αικατερίνη Καληωράκη, Κωνσταντίνος Κανουπάκης και Αλεβίζο Χρυσοβαλάντη διάβασαν τον όρκο, τον οποίο επανέλαβαν οι υπόλοιποι πτυχιούχοι σηκώνοντας το δεξί τους χέρι. Στη συνέχεια οι φοιτητές προσήλθαν και έλαβαν τα πτυχία τους.

Χαιρετισμοί έγιναν από:
Τον Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νικόλαο Κατσαράκη
Τον βουλευτή Λασιθίου κ. Μανώλη Θραψανιώτη
Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό
Τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας κ. Στέλιο Παπαδάκη
Τον πρόεδρο του Τμήματος κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη
♦ Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Δευτέρας 23 Μαίου

 

Πρόσφατα άρθρα