Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑνάγκη για άμεση ενίσχυση της κουζίνας του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου με προσωπικό

Ανάγκη για άμεση ενίσχυση της κουζίνας του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου με προσωπικό

Από

Ημερομηνία

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου απέστειλε την παρακάτω επιστολή στο Διοικητή Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου κ. Εμμ. Ανδρεαδάκη για την ανάγκη για άμεση ενίσχυση της κουζίνας του Νοσοκομείου με  προσωπικό:

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στα μαγειρεία του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, όπου η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από τη συνταξιοδότηση συναδέλφισσας που εκτελούσε χρέη βοηθητικού προσωπικού στην κουζίνα, ενώ ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο χώρο εργάζονται και άτομα  με χρόνια προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελέσουν όλες τις βοηθητικές εργασίες. Ακόμη εργάζεται προσωπικό με ΣΟΧ που οι συμβάσεις τους λήγουν 30/6/22. Επίσης το τελευταίο διάστημα έχουν δηλώσει παραίτηση δύο μάγειρες,  και την πρόθεση του να παραιτηθεί δηλώνει και ο μοναδικός μόνιμος μάγειρας του νοσοκομείου.

Γι΄αυτό σας ζητούμε να λάβετε μέτρα έτσι ώστε το τμήμα εστίασης του ΓΝΑΝ  να ενισχυθεί με πρόσληψη τουλάχιστον τριών μαγείρων, δύο ατόμων  βοηθητικού προσωπικού, και να παραταθούν οι συμβάσεις των εργαζόμενων με ΣΟΧ,  για να αποφευχθούν εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε πλήρη αδυναμία λειτουργίας αυτού του σημαντικού τμήματος του Νοσοκομείου

Εκ του ΔΣ

Πρόσφατα άρθρα