Αρχική_Τοπικά νέαΠαραμένει ελεύθερη η πρόσβαση στην παραλία στο ξενοδοχείο “Μιραμπέλλο”, από διαφορετικό σημείο...

Παραμένει ελεύθερη η πρόσβαση στην παραλία στο ξενοδοχείο “Μιραμπέλλο”, από διαφορετικό σημείο η είσοδος

Από

Ημερομηνία

Στο ξενοδοχείο “Μιραμπέλλο” (Wyndham Grand Crete Mirabello Bay) συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής πολίτες του Αγίου Νικολάου διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση εισόδου λουόμενων το Σάββατο από την είσοδο που βρίσκεται επί του δρόμου.

Η παλαιά είσοδος προς την παραλία του ξενοδοχείου

Όπως ξεκαθάρισε, ωστόσο, στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Γιώργος Πιτσινέλης και όπως μετέφερε σήμερα και στους ίδιους τους πολίτες, η είσοδος και η πρόσβαση προς την παραλία παραμένει ελεύθερη και χωρίς κανέναν περιορισμό για όλους, απλώς αυτό θα γίνεται από φέτος από άλλη είσοδο αφού λόγω ιδιοκτησιακών ζητημάτων αυτό επελέγη πλέον να μην γίνεται από αυτήν που γινόταν όλα τα τελευταία χρόνια.

Όπως προσδιόρισε, η καινούργια είσοδος από την οποία θα μπορούν οι πολίτες να μπαίνουν στην παραλία είναι στο τέλος της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου, στο γήπεδο του τένις – στην περίφραξη που υπάρχει εκεί έχει διαμορφωθεί ένα δρομάκι και έχει ανοιχτεί μία πόρτα για να μπορεί ο κόσμος να εισέρχεται.

Ο δρόμος προς τη νέα είσοδο για την παραλία

Ο κ. Πιτσινέλης προσθέτει ότι η παραλία έχει ανακαινιστεί, έχουν τοποθετηθεί καινούργιες ξαπλώστρες ενώ έχει φτιαχτεί και το μπαρ για να μπορεί να εξυπηρετείται ο κόσμος.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Φωτο: Βασίλης Χατζηδάκης

Πρόσφατα άρθρα