ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΑναβολή στη δίκη ιδιοκτήτη φροντιστηρίου για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες στα Χανιά

Αναβολή στη δίκη ιδιοκτήτη φροντιστηρίου για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες στα Χανιά

Από

Ημερομηνία

Αναβλήθηκε στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά η δίκη σε δεύτερο βαθμό σε βάρος 60χρονου ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά.

Ο 60χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκιση το 2020 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 5 ανήλικων κοριτσιών (κακουργήματα) και πλημμεληματικές πράξεις σε βάρος άλλων δύο κοριτσιών.
Η συνήγορος του κατηγορουμένου ζήτησε την αναβολή για λόγους υγείας του καθώς νοσηλεύεται.
Σημειώνεται πως οι πράξεις με βάση το κατηγορητήριο έγιναν την περίοδο από το 2013 και μετά όταν οι ανήλικες τότε κοπέλες έκαναν μαθήματα στο φροντιστήριο ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου καθηγητή.
Ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και καθηγητής στα Χανιά, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2019 με τις κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης αυτών σε ασέλγεια, μετά από καταγγελίες μαθητριών του φροντιστηρίου του.

Ο κατηγορούμενος πρωτόδικα είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και είχε υποστηρίξει πως είχε την συναίνεση των κοριτσιών στις πράξεις του.

Η καταγγελία σε βάρος του -τότε- 58χρονου έγινε στις εισαγγελικές αρχές από τις κοπέλες το 2018 και τον Ιανουάριο του 2019 η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του. (ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Πρόσφατα άρθρα