ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΠρωταγωνίστησε στο Πόρτο Χέλι και το τουρνουά «Acropolis» η ακαδημία του ΑΟΑΝ

Πρωταγωνίστησε στο Πόρτο Χέλι και το τουρνουά «Acropolis» η ακαδημία του ΑΟΑΝ

Από

Ημερομηνία

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε η ακαδημία του ΑΟΑΝ στο τουρνουά «Acropolis» στο Πόρτο Χέλι όπου συμμετείχε με δύο τμήματα (Κ12 και Κ14), επιστρέφοντας με θετικά αποτελέσματα και πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις των βαθμολογιών τους, όπως αναφέρει το σωματείο του Αγίου Νικολάου.
Η Κ12 σημείωσε δύο νίκες (7-6 επί του Διαγόρα Αιγάλεω και 4-3 επί της Κορωνίδας Κοιλάδας) και μια ήττα (3-1 από τον Ατρόμητο Κρανιδίου) και κατετάγη δεύτερη, ενώ η ομάδα της Κ14 είχε δύο νίκες (2-0 επί του Ατρόμητου Κρανιδίου και 3-1 επί της Κορωνίδας Κοιλάδας) και μια ισοπαλία (1-1 με τον Διαγόρα Αιγάλεω) καταλαμβάνοντας την κορυφή του ομίλου.
Πρώτος σκόρερ για την Κ12 ήταν ο Άρης Χουλιάρας σημειώνοντας εννέα τέρματα και για την Κ14 ο Δημήτρης Σκουλούδης με τέσσερα γκολ.
Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρούς αθλητές στην πρώτη τους εκτός Κρήτης αποστολή, συλλέγοντες εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις, τόσο για το ότι αντιμετώπισαν ομάδες εκτός νησιού, είδαν νέα όμορφα μέτη της χώρας όπως τον ισθμό της Κορίνθου, όμορφα δάση κατά τη διαδρομή γεμάτη έλατα, ενώ και το Πόρτο Χέλι ήταν ένα υπέροχο μέρος όπως και το ξενοδοχείο που διέμειναν, ενώ δεν θα μπορούσαν κατά την επιστροφή να μην επισκεφθούν και την Ακρόπολη και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες συμμετοχές σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τα ίδια τα παιδιά για την συμπεριφορά τους, καταλήγει η ανακοίνωση.
Τα παιδιά που ακολούθησαν την αποστολή με τους προπονητές Νίκο Τσώτσο και Αντώνη Γιαννακάκη, ανά κατηγορία.
Κ12: Νικολακόπουλος, Σηφ.Καβουσανός, Μυλωνάκης, Φαμπ.Κεβάνι, Κατσάι, Μπούντο, Χουλιάρας, Σωτηριάδης, Τζιράκης, Μαρνέλλος, Τόπι.
Κ14: Οικονομάκης, Χαλκιαδάκης, Έν. Κεβάνι, Έρ. Κεβάνι, Τζιρής, Δημ. Καβουσανός, Σκουλούδης, Μολυμπάκης, Χριστοδουλάκης, Ψαθάκης, Χαραλαμπάκης, Ντεριγιάν, Μαρινάκης, Σπαρής, Μαυροειδής, Κέσκος, Μπεμπελάκης, Καρβελάς.

Πρόσφατα άρθρα