Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΈλεγχοι της ΕΛΑΣ σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης

Έλεγχοι της ΕΛΑΣ σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης

Από

Ημερομηνία

Σε στοχευμένους ελέγχους σε όλο το νησί που, οργανώθηκαν στο πλαίσιο πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, προχώρησαν από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου οι αστυνομικές Αρχές της Κρήτης.

Οι έλεγχοι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κάλυψαν όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και αφορούσαν σε πολίτες , αυτοκίνητα και χώρους, καθώς, επίσης, βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις και κατασχέσεις.

Ειδικότερα, ελέχθησαν 2.015 άτομα και 1.917 οχήματα, ακινητοποιήθηκαν 21 οχήματα, βεβαιώθηκαν 440 παραβάσεις του ΚΟΚ και συνελήφθησαν 6 άτομα.

Δύο άτομα, οι οποίοι οδηγούσαν οχήματα υπό την επήρεια αλκοόλ, ένα άτομο ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας, ένα άτομο για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής και δύο άτομα για άγρα πελατών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ , παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Πρόσφατα άρθρα