ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΠεριμένουν τα διαρκείας οι φίλοι του ΑΟΑΝ

Περιμένουν τα διαρκείας οι φίλοι του ΑΟΑΝ

Από

Ημερομηνία

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΑΟΑΝ από τις έως τώρα κινήσεις στα πλαίσια του σχεδιασμού της ομάδας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023. Ήδη από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το νέο διοικητικό σχήμα, θέλοντας τον Λάμπρο Μάρη να βγαίνει μπροστά και να ηγείται της προσπάθειας, αλλά και στη συνέχεια με την επιστροφή του Μανώλη Σκύβαλου στην τεχνική ηγεσία των κυπελλούχων Λασιθίου, ο κόσμος του Αγίου Νικολάου διαπίστωσε ότι κάτι δυνατό ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν προκειμένου η ομάδα να αναζητήσει κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες.

Τα όσα ακολούθησαν με τη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, τη διατήρηση σε μεγάλο βαθμό του βασικού κορμού της ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν θέσει και αρκετοί είναι «κλεισμένοι», κάνουν τους φίλους του ΑΟΑΝ να βλέπουν με αισιοδοξία την προσπάθεια της νέας χρονιάς, στην οποία θέλουν να είναι και πάλι δίπλα, σύμμαχοι σε διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Ήδη παρ’ ότι σχετικά νωρίς για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας, η πώληση των οποίων είχε πάει εξαιρετικά τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η ζήτηση τους φέτος θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, με την ομάδα να αναμένεται να αντιμετωπίσει αρκετές ομάδες εκτός Κρήτης τόσο για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όσο και το κύπελλο Ελλάδας, ενώ φυσικά συμμετέχει και στη διοργάνωση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Οι πληροφορίες θέλουν στα μέσα Ιουλίου τα διαρκείας της νέας σεζόν να τεθούν σε κυκλοφορία και να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο και τις τιμές απόκτησης τους. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει και προχωρούν σε ικανοποιητικούς ρυθμούς οι εργασίες στα νέα γραφεία της ομάδας στο κέντρο του Αγίου Νικολάου τα οποία θα λειτουργούν και ως μπουτίκ, ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ανοίξουν τις πόρτες τους για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν υλικό των «κυανόλευκων». Ενώ σειρά θα πάρουν εργασίες και στα αποδυτήρια του σταδίου, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες φιλοξενίας των παικτών σε αυτά και να είναι έτοιμα να τους υποδεχθούν με την έναρξη της προετοιμασίας και την πρώτη προπόνηση η οποία υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα.

Πρόσφατα άρθρα