Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣυστάσεις του δημάρχου Αγίου Νικολάου στους πολίτες για προσοχή

Συστάσεις του δημάρχου Αγίου Νικολάου στους πολίτες για προσοχή

Από

Ημερομηνία

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ και το δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κυρίως σε επίπεδο πρόληψης, προς όλους τους δημότες προκειμένου σε βάθος χρόνου η κοινωνική ζωή που έχει ως έναν βαθμό επανεκκινήσει στην περιοχή να συνεχίσει την κανονική της ροή αλλά και προς τους επαγγελματίες ώστε οι τουρίστες που μας επισκέπτονται να συνεχίσουν να μπορούν να εξυπηρετούνται σωστά.

Συστήνει στους συνδημότες να εξακολουθούν, ακόμη και αν αυτό πλέον δεν είναι υποχρεωτικό, να κάνουν χρήση της προστατευτικής μάσκας σε πολυσύχναστους κλειστούς (π.χ. εκκλησία, κινηματογράφο, σούπερμαρκετ) ή και εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός (π.χ. συναυλίες, φεστιβάλ) και να επιδεικνύουν πάντα τη δέουσα προσοχή. «Πρέπει να προσέχουμε και τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Η εξέλιξη της πανδημίας μας λέει για άλλη μια φορά ότι ο κορωνοϊός είναι παρών, μπορεί να κινείται σε διαφορετικά επίπεδα από το παρελθόν ή η επιρροή του να είναι μικρότερη, δεν παύει ωστόσο να αποτελεί ένα τεράστιο ζήτημα και να αποσυντονίζει τη δημόσια και ιδιωτική ζωή.

Στην αύξηση των κρουσμάτων η Κρήτη κρατά ‘σημαία’ αφού εδώ οι κοινωνικές εκδηλώσεις (π.χ. γάμοι, βαφτίσεις, κλπ) διεξάγονται παραδοσιακά με φιλικό και εγκάρδιο τρόπο και άρα με μηδενική προφύλαξη και παντελή απουσία αποστάσεων».

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο 60αρης που είναι κλεισμένος σπίτι του πρόστιμο 100ευρω το μήνα αν δεν κάνει το εμβόλιο..Αυτοί που έχουν κορονοιο ,το κρατάνε κρυφο και βγαίνουν έξω ή κάνουν διακοπές κολλωντας όσους μπορούν τραλαλα τραλαλο..Με τετοια αντιμετώπιση να ναι σίγουρο το κράτος οτι πάντα θα χει στο πλευρό του τους χρησιμους ηλιθιους..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα