ΑρχικήΚρήτηΗράκλειο"Είναι τυχερά γεγονότα τα τροχαία; Να αυτοκτονήσεις μπορείς. Να δολοφονήσεις όχι"

“Είναι τυχερά γεγονότα τα τροχαία; Να αυτοκτονήσεις μπορείς. Να δολοφονήσεις όχι”

Από

Ημερομηνία

Ένας νεκρός και δυο σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος την Δευτέρα στην Εθνική οδό Ηρακλείου -Αγίου Νικολάου στο ύψος του κόμβου της Νέας Αλικαρνασσού. Αιτία του τροχαίου δείχνει να ήταν η υπερβολική ταχύτητα καθώς όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης, το κοντέρ του αυτοκινήτου έγραφε 150 χλμ όταν προσέκρουσε στην κολόνα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Λιονάκης αναφέρει: «ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΔΥ ΔΡΟΜΟ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!

Συλλυπητήρια στους δικούς σου, αλλά αυτή η ταχύτητα σκοτώνει! Το αυτοκίνητο σου φίλε το δοκίμασαν για να δούνε την Ασφάλεια της καμπίνας του με ταχύτητα 64 χλμ/ώρα!. Όταν εσύ τρέχεις μ’ αυτές τις ταχύτητες τίποτε δεν σε σώζει. Προσέξτε το όλοι σας καλά αυτό… Τυχεροί αυτοί που ζουν από αυτό το συμβάν και μακάρι να πάνε καλά.

Κι αν αντί την κολώνα συναντήσουμε τον απέναντι που οδηγεί με σύνεση και προσοχή, γιατί να τον σκοτώσεις; Είναι τυχερά γεγονότα τα τροχαία; Να αυτοκτονήσεις μπορείς. Να δολοφονήσεις όχι!

Και δυστυχώς είναι πολλοί που αναπτύσσουν ακόμη μεγαλύτερες δολοφονικές ταχύτητες! Επιτέλους φρένο στην ταχύτητα, φρένο στο μυαλό.

Κανένας δρόμος από μόνος του δεν σκοτώνει και κανένας δεν σώζει… ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!»

Πρόσφατα άρθρα