Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔιήμερη γιορτή του ΝΟΑΝ για το τέλος της σεζόν

Διήμερη γιορτή του ΝΟΑΝ για το τέλος της σεζόν

Από

Ημερομηνία

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη γιορτή λήξης, για την ολοκλήρωση μιας ακόμη κολυμβητικής σεζόν και της θερινής περιόδου για τον Ναυτικό όμιλο Αγίου Νικολάου σε μια διήμερη εκδήλωση, όπως συνήθιζε να κάνει τα τελευταία χρόνια, προ κορονοϊού.

Το πρόγραμμα και τις δύο ημέρες θα είναι παρόμοιο, με ώρα έναρξης της εκδήλωσης στις 17.30 στο κολυμβητήριο του Αγίου Νικολάου «Γιώργος Μπίας».

Για σήμερα, έπειτα από το καλωσόρισμα και την ανασκόπηση της χρονιάς, τη γιορτή θα ανοίξει το τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Θα ακολουθήσει επίδειξη των παιδιών της μικρής πισίνας. Θα συνεχίσει η ακαδημία της υδατοσφαίρισης και το τμήμα της καλλιτεχνικής, ενώ στο τέλος θα δοθούν έπαινοι στα παιδιά.

Αύριο και πάλι την αρχή θα κάνει η ομάδα της καλλιτεχνικής, για να ακολουθήσουν τα τμήματα εκμάθησης και το προαγωνιστικό και η ακαδημία υδατοσφαίρισης με το τμήμα της καλλιτεχνικής θα ρίξουν την αυλαία, με τις απονομές επαίνων στα παιδιά να κλείνουν τη σεζόν.

– Η προσέλευση για τους αθλητές-τριες στο κολυμβητήριο θα γίνεται και τις δύο ημέρες στις 16.45, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Πρόσφατα άρθρα