Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣυνάντηση του Συλλόγου Φίλων με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων

Συνάντηση του Συλλόγου Φίλων με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων

Από

Ημερομηνία

Από το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το μεσημέρι της Τρίτης 2 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου φίλων νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Στη συνάντηση τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων ενημέρωσαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με κυρίαρχο την έλλειψη προσωπικού, κάτι που επηρεάζει όλες τις λειτουργίες του ΓΝΑΝ.

Έγινε επίσης αναφορά από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στο ότι έχουν «παγώσει» σημαντικά έργα όπως αυτό της «ενεργειακής αναβάθμισης» του ΓΝΑΝ, η  σύνταξη μελέτης για τη στατική επάρκεια της παλιάς πτέρυγας και η μελέτη για τη δημιουργία ψυχιατρικής κλινικής στον πρώτο όροφο του Νοσοκομείου.

Για το θέμα της επέκτασης του ΓΝΑΝ στο οποίο αναφέρθηκε ο υπουργός υγείας Θ. Πλεύρης  κατά την πρόσφατη επίσκεψη του, το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων  ανέφερε ότι δεν έχει ακόμα επαρκή ενημέρωση καθότι δεν έχουν λάβει ακόμα  τη σχετική πρόταση του διοικητή στα χέρια τους.

Ζητήθηκε η συνεισφορά του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου ώστε να διεκδικηθεί η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού όλων των κατηγοριών και των ειδικοτήτων.

Ζητήθηκε επίσης η συνεισφορά του συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου ώστε να διεκδικηθεί η υλοποίηση των παραπάνω έργων που είναι σημαντικά για τη λειτουργία του ΓΝΑΝ.

Από την πλευρά του Δ.Σ. του συλλόγου φίλων νοσοκομείου αναφέρθηκε ότι είναι στο πλευρό του νοσοκομείου, διοίκησης και εργαζομένων και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν σε οτιδήποτε υπάρχει δυνατότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα