Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔιοικητής Τροχαίας Αγίου Νικολάου: «Να δείξουν λίγο περισσότερη υπομονή οι συμπολίτες»

Διοικητής Τροχαίας Αγίου Νικολάου: «Να δείξουν λίγο περισσότερη υπομονή οι συμπολίτες»

Από

Ημερομηνία

Δράση ενημερωτικού χαρακτήρα και προληπτικού ελέγχου των οχημάτων πήρε την πρωτοβουλία και θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Παρασκευής το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και εν όψει της μεγάλης εξόδου του Δεκαπενταύγουστου.

Σκοπός της Τροχαίας Αγ. Νικολάου, όπως δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής Πέτρος Ζερβάκης, είναι ο κόσμος πέραν από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που πρέπει να τηρεί στις μετακινήσεις του αυτές τις μέρες, να έχει και το όχημά του σε καλή λειτουργική κατάσταση απ’ όλες τις πλευρές προκειμένου κάθε πολίτης να μεταβεί με ασφάλεια στον προορισμό του.

«Εάν κάποιος π.χ. έχει αμελήσει αυτό το κομμάτι, στόχος μας είναι τουλάχιστον να μην διακινδυνεύσουν τη ζωή τη δική τους και των υπολοίπων μελών της οικογένειάς τους», σημειώνει.

Εξάλλου, η Υπηρεσία εξακολουθεί, όπως αναφέρει, να πραγματοποιεί με όλη τη δύναμή της ελέγχους σε όλες τις περιοχές αρμοδιότητάς της εντός του Δήμου Αγίου Νικολάου και να βεβαιώνει σοβαρές παραβάσεις, προσπαθώντας αυτή η περίοδος να παρέλθει αναίμακτα και χωρίς τροχαία ατυχήματα.

Παράλληλα και δεδομένης της ιδιαίτερα αυξημένης τουριστικής κίνησης, του όγκου των κοινωνικών εκδηλώσεων και του έντονου κυκλοφοριακού φόρτου στους δρόμους της περιοχής, ο κ. Ζερβάκης συστήνει «λίγο περισσότερη υπομονή» στους συμπολίτες.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα