Π. Δουδωνής από τον Άγιο Νικόλαο: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής των Ευρωεκλογών (βίντεο)
Πώς θα προστατευθούν τα παιδιά από τους κινδύνους του Διαδικτύου και τον εκφοβισμό
Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου
Τα κάλαντα του Λαζάρου στον Κρούστα
Ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο
Αγιασμός για τη νέα σεζόν στο Domes of Elounda (βίντεο)
Προβληματισμός για τις ποσότητες νερού που έχουν συγκεντρωθεί στο φράγμα Αποσελέμη
Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών
Η πανσέληνος και ο στροβιλισμός στη ροή του νερού κάτω από τη γέφυρα (βίντεο)
Tο ακροβατικό Αεροπορικό Σμήνος της RAF “Red Arrows” θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την συμπλήρωση  83 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης
Μικροί συγγραφείς δημιουργούν σπουδαίες ιστορίες

Η FIBA αποθεώνει τον Γιάννη για το ρεσιτάλ κόντρα στην Ουκρανία: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο;»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απλά ασταμάτητος στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ουκρανία, κάνοντας προσωπικό ρεκόρ πόντων και στέλνοντας το μήνυμα για τη συνέχεια.

Οι 41 πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτέλεσαν τους περισσότερους πόντους που έχει πετύχει παίχτης στη διοργάνωση μετά τους 43 πόντους που είχε πετύχει ο Ντιρκ Νοβίτσκι το 2001.

«Είναι ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο;» αναρωτήθηκε ρητορικά η FIBA στον λογαρισμό του Eurobasket στο Facebook αποθεώνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» είχε να αντιμετωπίσει τα σκληρά και σε πολλές φορές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών της Ουκρανίας. Ο Αντετοκούνμπο μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα πως κάθε κατεύθυνση με ανάρτηση στα social media, αναφέροντας: «Το παιχνίδι παίζεται, δεν είναι στα λόγια».

«Αποδέκτης» του μηνύματος δεν ήταν άλλος από τον γκαρντ της Ουκρανίας Ισούφ Σανόν, ο οποίος πριν το τζάμπολ του αγώνα της Ελλάδας με την Ουκρανία δήλωσε ερωτηθείς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι «δεν θέλω να φανώ αγενής απέναντί του, αλλά δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι απέναντί μου όταν παίζω. Κάθε φορά που βγαίνω στο παρκέ, δεν με απασχολεί ποιος είναι απέναντι. Δεν το λέω με ασέβεια, αλλά όταν βγαίνουμε στο παρκέ δεν έχει τίποτα σημασία. Ποιος είναι μεγάλο όνομα ή κάτι. Καμία! Όταν μπαίνω στο γήπεδο, κλειδώνει το μυαλό μου στη δουλειά που πρέπει να κάνω. Δεν με σκέφτομαι πώς τον λένε, από πού είναι ή κάτι, πόσα χρήματα έχει. Είναι σαν εμένα, έχει δύο χέρια και δύο πόδια».
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist