ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΤα προβλήματα των αστυνομικών στο Α.Τ. Σητείας και τον Αερολιμένα Σητείας

Τα προβλήματα των αστυνομικών στο Α.Τ. Σητείας και τον Αερολιμένα Σητείας

Από

Ημερομηνία

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γεώργιο Καρτσάκη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Γιαννόπουλο και τον Αν. Γενικό Γραμματέα Μιχαήλ Σπυριδάκη, με τον Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου: «στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των συναδέλφων μας που υπηρετούν στο Α.Τ. Σητείας και Α.Σ. Αερολιμένα αλλά και το μείζον πρόβλημα μεταστέγασης του Α.Τ. Σητείας σε ένα σύγχρονο κτίριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών για καλύτερες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας.

Ο Δήμαρχος σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας εξέφρασε την στήριξή του και ότι από την θέση του θα στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί για την εξεύρεση λύσης.

Επίσης συζητήθηκε η έλλειψη αστυνομικών των Υπηρεσιών του Λασιθίου και η ανάγκη ένταξης της Δ.Α. Λασιθίου στις παραμεθόριες περιοχές, ιδιαίτερα τώρα που επίκεινται αρκετές αποστρατείες αστυνομικών.

Ευχαριστήσαμε τον Δήμαρχο για την στήριξη που μας παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πρόσφατα άρθρα